EHG Open - Ladda enkelt - Havscamping - Ställplatser - Mästerkocksbesök - Piloteetta
Glada midsommarhälsningar från oss på Campingsverige!

Glöm inte att följa oss på www.facebook.com

EHG Open – lyckad premiär för ny golftävling
Den 27 maj avgjordes golftävlingen EHG Open för första gången. Premiären blev välbesökt, uppskattad – och blöt. Här ser du bilder från tävlingen och alla spelarna.

Läs mer här

Portabel batteriladdare - ladda enkelt
Dometic fortsätter att lansera nya passande tillbehör till camparen. WAECO PerfectCharge-serien har nu utökats med en ny portabel 12 Volts batteriladdare. De utmärkande egenskaperna är hastighet och precision.

Läs mer här

Furuvik utvecklar sin havscamping
I samband med Furuviks säsongspremiär väntar nyheter på parkens havscamping. Totalt tillkommer nio havsstugor för gäster som söker en campingupplevelse med guldkant. I lördags invigdes det nya boendealternativet.

Läs mer här

Fler ställplatser längs Göta kanal
Inför säsongen 2016 utökas antalet ställplatser längs Göta kanal med en helt ny ställplats i centrala delen av Söderköping, samt fler platser i Borensberg och Hajstorp. Detta för att möta den ökande efterfrågan på ställplatser längs Göta kanal.

Läs mer här

Elmia gästas av mästerkock
Kocken Peter G Nilsson, som tävlat för Svenska Grillandslaget, kommer till Elmia Husvagn Husbil för att visa sina bästa tips och trix på scen. Den som vill kan även boka plats för utbildning med mästerkocken och vara med och fixa kvällens grillmeny.

Läs mer här

Håll avståndet i trafiken
Så kallade upphinnandeolyckor, påkörning bakifrån, är den vanligaste olyckstypen i trafiken i Stockholms län och i alla större städer.

Läs mer här

Skoklosters Husbilar - störst på Pilote i Europa
Pilotes försäljningsframgångar fortsätter att imponera. Med en försäljningsökning på hela 111 % i maj månad, så talar husbilsmärket för sig självt.

Läs mer här

Fortsatt starkt intresse och rekordstor husbilsökning
Aldrig har så många svenskar ägt en husbil eller husvagn som nu. Husbilsägandet ökade med hela 7 procent förra året och vi är fortfarande det husvagnstätaste landet i Europa.


Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?