Truma app - Classic Car Rättvik - Idylliska Tokenäs - HymerCar - Håverud - Husvagn på Väg - Hyltena

Reglera klimatanläggning med Trumas nya smarta app
Vill du sätta igång din klimatanläggning direkt från stranden, eller slå på värmaren från sängen? Truma iNet System gör det möjligt att styra Truma-enheter med en app i smartphone eller tablet.

Läs mer här

Idyllisk camping på norra Öland
Tokenäs Camping har ett fantastiskt läge vid Ölands norra kust. Solsäkrast i Sverige, bedövande vackra omgivningar och Kalmarsunds blåa vatten ett stenkast bort.

Läs mer här

En sju dagar lång motorfest
Varje år vecka 31 blommar Rättvik i Dalarna upp. Då arrangeras nämligen Classic Car Week - Sveriges största bilträff med 10 000 vackra bilar att beskåda. Ett härligt evenemang för både bilnördar och vanliga familjer.

Läs mer här

Forsbergs Fritidscenter öppnar sin sjätte anläggning
Det framgångsrika fritidscentret började med fem medarbetare 1991. Nu år 2016 kan de stoltsera med cirka 60 anställda samt ett nytt center på gång i Karlstad.

Läs mer här

Tjugo år med Husvagn på Vägs sommarnummer
Var når man husbils- och husvagnsägare bäst, och dessutom vid en tidpunkt när de har tid att läsa? Den frågan ställdes på redaktionen för Husbil och Husvagn på Väg för 20 år sedan. Svaret var givet: på campingplatserna mitt i sommaren!

Läs mer här

I Håverud möts bilar, båtar och tåg på en och samma plats
Håverud är utan jämförelse det mest kända och mest besökta turistmålet i Dalsland. På en och samma plats korsas både lands -, järn- och vattenvägar. Den stora sevärdheten är naturligtvis akvedukten.

Läs mer här

Sweden Resorts - från skärgårdsidyller till vintercampingar
Sweden Resorts är en ny aktör på den svenska campingmarknaden. Med sex campingar och en ställplats erbjuder man ett brett spektra av naturupplevelser.

Läs mer här

Provkörning av Hymercar Grand Canyon
Finns det husbilar som fungerar optimalt för några veckors semester men som samtidigt kan brukas privat till och från arbetet utan problem? Jodå, Hymercar Grand Canyon är en av dem. Husvagn på Väg har provkört en av marknadens bästa kompakta husbilar.

Läs mer här

Se upp för majskolvar och grillpinnar i sommar
Sommar och grillkvällar är härliga, men innebär en hel del faror för våra hundar. Till synes harmlösa benrester, grillspett och majskolvar kan vara rent livsfarliga.


Läs mer här

Oväntad pärla längs med E4
Att resa längs med motorvägar innebär oftast att man med husbil eller husvagn får ta av och köra en bit inåt landet för att hitta en trygg och bra plats att övernatta på. Då känns det bra när pärlor som Hyltena vid Lovsjön dyker upp med sin vackra natur och trygga famn en minut från E4:an.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?