Gasol - På Väg - Snygga Smove - Fjällvandra - Smarta Aviva - Balla böcker - Ny Kabe - Tumbo

Inga tomma gasolflaskor
Gasolflaskor har ovanan att alltid ta slut nattetid. Med Truma DuoControl CS kan detta inte inträffa. Den växlar om automatiskt från den tomma flaskan till reservflaskan.


Läs mer här

Premiär för nytt magasin – På Väg
Den 1 september kommer första numret av vårt nya inspirationsmagasin På Väg. Den 48-sidiga bilagan distribueras med Dagens Industri och är fylld med intressant läsning om mobilt fritidsboende.

Läs mer här

Invigning hos Tumbo
Tumbo husvagnar och husbilar invigen sin nya anläggning den 24-25 september. Då blir det bl a stor visning av 2017 års modeller och premiär för nya Sunlight Tumbo Edition.

Läs mer här

Bo utmed Göta kanal
För den som färdas på hjul längs med Göta kanal är utbudet i år ännu större än tidigare år. Flera ställplatser för husbilar har tillkommit och andra har utökat sina platser.

Läs mer här

Premiär för Smove
Niesmann Smove är en ovanligt spännande husbilsnyhet. Innovativ både när det gäller inredning och utvändig design, men också när det gäller teknik.

Läs mer här

Skåne värd för Eurorando
Den 10 – 17 september står Skåne som värd för Eurorando, ett kringresande vandringsevenemang som arrangeras vart femte år och varje gång på ny plats i Europa.

Läs mer här

Smarta lösningar i nya Aviva
Nya Adria Aviva är avancerad i all sin enkelhet. Smarta förvaringsutrymmen, en flyttbar köksmodul, lådsystem från Ikea och upp till sju sängplatser gör modellen mångsidig och ytterst användbar.

Läs mer här

Polar 650 – ny enkelaxlad modell
En helt ny modell med sju planlösningar, ett badrum med integrerad dusch och nya beteckningar är några av Polars nyheter för 2017.

Läs mer här

Möt hösten i fjällen
Fjällen, Vemdalen, Härjedalen får oss osökt att tänka på vinter och skidåkning. Vemdalen är dock en året runt destination och destinationen satsar fullt på aktiviteter även under barmarksperioder.

Läs mer här

Integrerad Kabe Classic
Nya i740 LGB är en av Kabes stora husbilsnyheter för 2017. En modern och flexibel husbil till ett konkurrenskraftigt pris. Intresset är också stort för nya i860, en fullutrustad bil med tandemaxel och en totallängd på 8,6 meter.

Läs mer här

Gratis campingnatt
SCR Camping bjuder på första natten när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping och som deltar i erbjudandet.

Läs mer här

Nya Balla böcker
Valle Westessons 100 balla ställen i Skåne 2016-2017 är den femte uppdaterade versionen av succéboken som hittat sin egen hylla inom reselitteraturen.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?