Tumbo öppnar - Truma Combi - Söderköping - Kama 30 år - Trosa - Så var Elmia - Bergholm slog rekord

Tumbo inviger hypermodern anläggning
Husvagns- och husbilsbranschen tar ett nytt kliv framåt i och med öppnandet av Tumbos nya anläggning 24-25 september. Den 7500 kvm stora byggnaden liknar inget annat i branschen.

Läs mer här

Truma Combi-värmare för husvagnen
Uppvärmning och varmvatten samtidigt - med Truma Combi får du dubbel komfort i en och samma enhet i husvagnen. Husvagnsvärmaren arbetar effektivt och är mycket kompakt och lätt.

Läs mer här

Söderköping – bortom kanalen och glassarna
Göta kanal och de omtalade glassarna som Smultronstället serverar. That´s it? Nej, det finns en mängd sevärdheter och upplevelser som placerar Söderköping högt upp på måste-besökas-listan.

Läs mer här

Jonas möblerar den svenska fritiden
Vad vore campinglivet utan tillbehör som möbler, tält, cyklar och grillar? I år firar Kama Fritid 30 år som leverantör till husvagns- och husbilsåterförsäljare. Husvagn på Väg har hälsat på hos tillbehörsjätten i Tenhult.

Läs mer här

Mer än bara strosa i Trosa
"Vi ska till världens ände idag". Det är så man allmänt säger om Trosa – en småstad vid skärgården som är fylld med harmoni.

Läs mer här

Högtryck på Elmia Husvagn Husbil 2016
Camparnas mötesplats med stort M, bra försäljning för utställarna och fler besökare som fördelat sig jämnare över mässdagarna - så summeras Elmia Husvagn Husbil 2016, som avslutades i söndags.

Läs mer här

Norrtälje - bland vikingar och kosafari
Inget ont i de charmiga och pittoreska gågatorna vid Norrtäljes centrala torg, tvärtom. Denna fängslande och idylliska inramning har allt vi trånar efter när vi lämnar en tuff och stressig vecka på kontoret bakom oss. Men den här gången planerar vi göra något annat som kan berika oss och inte bara se till småstadsidyllen.

Läs mer här

Brett sortiment bakom Bergholms rekord
I fjol sålde Bergholm 124 enheter under Elmia-mässan. Årets siffra uppgår till 176, en ökning med 42 procent.
– Vi upplever en otrolig efterfrågan. Vår styrka är utan tvekan den bredd vi har i vårt sortiment, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.Läs mer här

Uppåt för Polar
I höst har Polar hunnit med två stora mässor – Stora Nolia i Piteå och Elmia i Jönköping. Båda har gått långt över förväntan.
– Försäljningen på Nolia var bra och på Elmia i det närmaste fenomenal, säger vd Tony Ekström.

Läs mer här

Hymer förfinar premiumbilarna
Hymer tar ett rejält kliv framåt på alla fronter inför 2017. Premiummodellerna har förfinats ytterligare och med Hymercar Grand Canyon S presenteras den första vanmodellen på Mercedeschassi.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?