Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 8/07
Först och främst hoppas vi att du har haft en skön sommar. Kanske är din semester inte slut ännu?

Men här på redaktionen är semestern över och vi är i full gång med att förbereda oss inför årets mässor. Vi ska delta i alla: Düsseldorf i Tyskland, Norvei -Lillestrøm i Norge och Elmia - Jönköping i Sverige. På de två sistnämnda har vi också en egen monter, så du kan träffa oss och prata camping.

Från alla mässorna vidarebefordrar vi även årets nyheter, som du sedan kan läsa mer om på framsidan av www.campingsverige.se

Tänk på att vi lägger ut nyheter varje dag.

Kabe 2008: Kabe Royal 780 GDL
Royal 780 GDL är beteckningen på en helt ny ”barnkammarvagn” från KABE.

Som namnet anger, handlar det om en både rymlig och välutrustad husvagn, avsedd för den lite större familjen.


Läs mer här

Polen Runt (11:11) – Gdansk/ Hem
Vår resa runt i Polen har nått till vägs ände. Den sista semesterdagen ska vi tillbringa i kuststaden Gdansk. Vädret är helt i topp, så här ska vi avnjuta de sista dagarna innan bilfärden till Swinoujscie, där vi ska ta färjan hem.

Läs mer här

Nya Hobby Vans
Förra årets succémodell från Hobby får en ”Tvilling” och ett ”Storasyskon”.

VAN kommer i ett exklusiv utförande med rundade väggelement i 2 olika storlekar, dels med tvärdubbelbädd som 2007

Läs mer här

Kanon-Kurt - ”Årets Prestation”
Årets Prestation” gick till Kanon-Kurt i Ludvika.

Kanon-Kurt i Ludvika, alias Kurt Kristensen, ägare av Kurts Husvagnar och med ett stort intresse turismen i Ludvika, premierades den 21 april för ”Årets Prestation”, en prestigefylld utmärkelse från Ludvika kommun och Företagarna.


Läs mer här

Aktiv semester i Lærdal
Vi vaknar på Lærdal Camping och Fritidspark, som ligger längst in i Sognefjorden, nästan mitt emellan Oslo och Bergen vid E16. Det är en av de morgnar då man bara hoppar ur sängen för att komma igång. Solen skiner från en molnfri himmel och det ska utnyttjas när man befinner sig i de norska fjällen.

Läs mer här

Handikappcamping: Öninge Camping - Ödeshög
Denna tur har jag sett fram emot extra mycket, då huvudsyftet är att inviga en helt ny campingplats, nämligen Öninge Camping vid Ödeshög.

Denna tur har jag sett fram emot extra mycket, då huvudsyftet är att inviga en helt ny campingplats, nämligen Öninge Camping vid Ödeshög.

Läs mer här

Easy Camp: Monza - tält på 2 sekunder
Easy Camp presenterar det s.k. pop-up tältet ”Monza”. Ett tält som vecklas ut av sig själv när tältpåsen öppnas – det tar bara 2 sekunder!

Det nya Monza-tältet för 2 personer är tillverkat i mycket god kvalitet och levereras i tre olika utföranden.

Läs mer här

Gångbro vid Storforsens Camping
Nu är bron över Varjisån färdig och man kan ta med sig sin picknickkorg och promenera över den mäktiga forsen på den nybyggda bron.

Själva bron är 72 meter lång och 2 meter bred.

Läs mer här

Öppet Forum på CampingSverige.se
Forum, så att det blir ännu mera användarvänligt.

Där finns många nya spännande funktioner, men istället för att skriva en massa om det här, tycker jag att du själv ska testa och utvärdera det.

Klicka här för att gå direkt till vårt Forum på CampingSverige.se: www.campingsverige.se

Har du någon bra sommarberättelse eller har du besökt en fantastisk plats/ett fantastiskt område, så skicka en e-mail till oss med en beskrivning och gärna ett foto, så att andra också kan få glädje av det du upplevt.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar