Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 9/07
Hej campingvänner!
Så är det åter, i dessa nyhetstäta tider, dags för ett nyhetsbrev från oss på CampingSverige.se!

Under den senaste tiden har ju alla europeiska tillverkare – inklusive de skandinaviska – presenterat sina nyheter, och naturligtvis har vi besökt alla de viktiga mässorna.

Under de närmaste veckorna kommer vi att presentera alla de spännande nyheterna för dig, så håll utkik på CampingSverige.se – där kommer det någt nytt varje dag!

Kabe 2008: Royal Tower
Kabe har byggt en husvagn i två våningar och den fick en del uppmärksamhet då Kabe bjöd in alla Kabe-ägare till 50-års jubileum i Elmia-hallarna i Jönköping.

Läs mer här

Tätt inpå Australiens vilda djur – även med små barn
Fyra veckor i Australiens outback infriar hela familjens förväntningar på att komma tätt inpå Australiens vilda djur. Även med två små barn fungerar det. En drömresa går i uppfyllelse.


Läs mer här

Caravan Show 2007
Caravan Show arrangeras för fjärde gången i Sollentuna till Husbil & Husvagnsmässa ”Caravan Show 2007” den 12 – 14 oktober 2007. I år utökas öppettiderna på fredagen till 19.00. En utökning av tillbehörsutbudet kommer att arbetas på, med ny öppning av hall 1.


Läs mer här

Carado - nytt husbilsfabrikat i Sverige
En ny husbil av märket Carado har introducerats i Sverige. Storleken är mellanklass och priset börjar precis under 400 000 kr, vilket gör den intressant på marknaden. Carado erbjuder både bra boende och trevlig körning till ett bra pris.Läs mer här

Bolon: Campingmatta anpassad till husbilens markis
Svenska vinylmattillverkaren Bolon presenterar nu sin allra första husbilsmatta. Den är framtagen främst med husbilsägare i åtanke och lämpar sig att lägga under husbilens markis, men den har även fler användningsområden.


Läs mer här

Dresden: Betydelsefull kulturstad
Dresden, Sachsens huvudstad, har länge kallats ett av världens mest betydelsefulla kulturcenter. Då eleganta Frauenkirche efter elva års återuppbyggnad invigdes den 30 oktober 2005, ansåg många att staden nu hade "återfötts" och verkligen förtjänade sitt rykte.


Läs mer här

Polar 2008: Personlig prägel på din husvagn
Polar är oerhört stolta att få presentera en av de största nyheterna för Polarvagnens premium line-up för 2008, Polar 5600 och Polar 6200 – en serie som sätter en ny standard för individualism och personlig prägel på din husvagn.


Läs mer här

Gasfinder: Varnar i god tid
Den vanligaste orsaken till gasololyckor är läckage i slangar och anslutningar, så det finns all anledning att installera en effektiv gasvarnare som larmar så fort en oönskad otäthet uppstår.


Läs mer här

TÄVLING: Vinn: 2 fri entrébiljetter til Caravan Show 2007
I år är det …… gången som Caravan Show går av stapeln...

Hitta svaret här: www.sollentunaexpo.se

Tävla här


Och kom ihåg, att om du själv har någon nyhet eller ett tips till redaktionen, så är du alltid välkommen att skriva till oss på info@campingsverige.se

Bästa campinghälsningar från
Anne-Vibeke Isaksen
www.campingsverige.se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dk
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar