Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 12/07
Julen står för dörren. Glöm inte bort att ta dig tid att njuta av den här tiden.

Många förknippar tiden runt jul med stress – t.e.x. jultomten. För andra är det storstädning, pyssel och bak som gäller. Här på redaktionen är vi i full gång med att planera nästa års aktiviteter. Portalen kommer att få helt nya funktioner, vilka innebär nya möjligheter för Internetmedier.

Ta för dig - detta är vår julklapp till dig.

Hafjäll Norge - det perfekta resmålet för nybörjaren
Du och din familj är redo för er första resa på så kallad´riktig´vintercamping. Alltså en semester med några minusgrader, och massvis av snö. Resan är ofta det stora bekymret för många, men glöm det. Ni skall först och främst hitta en destination, som är enkel att ta sig till.

Läs mer här

Fiamma 2008: Cover premium
Skydda din husbil med Fiamma Cover Premium då du inte använder den.

Skyddar mot regn och sol samt mot UV strålning som kan missfärga plast detaljer på din husbil.

Läs mer här

Vinterförstuga för husvagnen
”Spikertelt” kallar norrmännen sina fast uppbyggda förstugor för husvagnen, och visst ser de ibland ”hemmaspikade” ut. Nu kommer emellertid en elegant förstuga från S Karosser i Dorotea.


Läs mer här

Snön har fallit i Österrike
Snön har fallit i Österrike och flera av skidorterna i landet slog upp sina portar redan i helgen. Snön har fullkomligt vräkt ner under flera dagar, och det tidigare än förväntat.


Läs mer här

SunRoller: Ny husbil på den svenska marknaden
Axenthus Feriehus AB som driver Röstånga Camping & Bad vid Söderåsen i Skåne har blivit exklusiv importör för Sun-Roller Sverige.

Läs mer här

Skånes Djurpark: Djurupplevelse i vintertid
Denna tid på året är många djur som vackrast i sina tjocka vinterpälsar och de flesta djur väljer att vara vakna även under vintern.

Läs mer här

Dethleffs 2008: Megaron - största husvagnen
Med en totallängd på 11,51 meter är Megaron den största husvagn som Dethleffs någonsin har byggt. Karosslängden är densamma som hos Kabes största Hacienda – 1 008 centimeter.

Läs mer här

Öppet forum på CampingSverige.se
CampingSverige.ses Forum är nu inne på sitt tredje år, men i mars 2007 valde vi att ge Forumet en liten ansiktslyftning, så att du som användare skulle kunna upprätta egen profil och bli uppgraderad för varje gång du loggar in där.

Läs mer här


Du och Din familj önskas en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. Tack för alla besök under året. Mer än 1,5 mio. har klickat sig in på CampingSverige.se under 2007.

Vänliga jul- och nyårshälsningar från
Anne-Vibeke, Rasmus, Pernille, Thomas, Lars Erik, Bjørn, Ole, Hans, Åse og Susanne.

www.campingsverige,se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dk
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?