Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 1/08
Först och främst vill vi önska våra läsare ett riktigt Gott Nytt År.

Vi drar igång det nya året med full kraft. Här i nyhetsbrevet kan du läsa om ett par av de stora nyheterna för i år, men glöm inte bort att klicka dig in på CampingSverige.se och ta del av alla de andra nyheterna också. Där kan du nu även följa tre generationer i tre olika ekipage på deras resa hela Nordatlanten runt.

Tre generationer reser Nordatlanteren Runt
Nu kan du se fram emot att följa tre familjer och tre generationer på en resa i tre olika ekipage, till tre olika destinationer. Turen heter Nordatlanten Runt och går från Danmark till Island, vidare till Färöarna och slutligen till Shetlandsöarna.

Läs mer här

Challenger husbilar till Sverige
Det franska husbilsmärket Challenger, som är en del av Triango-koncernen, är nu på full fart in på den svenska marknaden. Efter att man under en tioårsperiod, med stor succé, har byggt upp märkets goda anseende i Norge, har det gett mersmak.

Läs mer här

TopCamp lanserar nytt koncept Våren på hjul
Nu kan alla campare göra sin drömsemester för endast 1995 DKK för ett halvår. Ja, du läste rätt. I dagarna lanserar TopCamp, som är en kedja av Danmarks bästa campingplatser, ett helt nytt semesterpaket för campare som gärna vill ha den bästa kvalitén och samtidigt göra en bra affär.

Läs mer här

Valloire - Alperna har allt
Även om det tar nästan två hela dagar att köra till destinationen och två dagar hem igen, så har verkligen Alperna mycket att bjuda på. Är man samtidigt en bra slalomåkare som gillar miljön här, med god mat och mys, så är Valloire ett alldeles förträffligt val.


Läs mer här

Isabellas förtält belönades med pris
Opus 300 från danska Isabella har utnämnts till Årets Förtält av det engelska campingmagasinet `Practical Camping`. På en av världens största campingutställningar NEC i Birmingham fick Isabellas marknadsdirektör Carsten Dyg ta emot den förnäma utmärkelsen.


Läs mer här

Sverige har fått ett nytt körkort!
Nytt utseende, men samma funktioner – och samma giltighet. Våra svenska körkort har EU-anpassats. Den 1 december fick det svenska körkortet ett nytt utseende, vilket du som fått ditt körkort utbytt på grund av ålder under den senaste månaden säkert har märkt.

Läs mer här

Danmarks största rutschkana finns på Djurs Sommarland
Till Djurs Sommarlands säsongsöppning i maj 2008 kommer Danmarks största rutschkana kallad ´Piraten´ att stå klar.

Läs mer här

Kroatien: Upplev en dalmatisk landsbygd
Nu har Kroatien fått sitt alldeles egna friluftsmuseum som visar livet som det levdes förr i tiden. Det 15 000 m2 stora Dalmati Ethnoland, som ligger i Sibenikregionen ger bland annat en inblick i dåtidens byggtekniker och material, hantverk och landsbruk

Läs mer här

Camp-Let 2008 i nya färger
Nästa år, 2008 bjuder på en total färgskiftning på campingplatserna, i alla fall när Camp-let Royal dyker upp. Samtliga modeller från den sydjyska familjeverksamheten rymmer nya spännande detaljer.

Läs mer här


Tänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se.

Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?