Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 2/08
Det är dags för stora nyhter från CampingSverige.se. Branschen presenterar hela tiden nyheter om de nya 2008- års modellerna. Campingplatserna är också så smått på gång att vakna upp ur vinterdvalan.Just nu kan du följa vår resa Nordatlanten runt som går till Island, Färöarna och Shetlandsöarna. Äntligen kan du också snart se fram emot året första campingsemester - en vinterresa till Hemsedal i Norge. Du kan följa den här på portalen senare under våren.

Nordatlanten Runt - del 1: Island Seydisfjordur
Vi har åkt båt i nästan två dygn och ser fram emot att komma i land. För hela teamet är resan till Island en dröm som nu går i uppfyllelse.


Läs mer här

Camp-let 2008: Utveckling av nya modeller
Effektiviseringen har för allvar slagit igenom på Camp-let A/S nya fabrik i Gram i Danmark. Både 2005 och 2006 har präglats av enorma investeringar för den nya produktionsverksamheten i Gram, samt i utvecklingen av nya modeller inom tältvagnar och Mustang hästtrailers.

Läs mer här

Premiär för 2008-års svenska campingkatalog
Nu distribueras 2008-års SCR-katalog med 134 sidor campingsemester i Sverige. Från och med vecka 4 går det att beställa katalogen gratis på camping.se, stuga.nu och visitsweden.com. Katalogens onlineversion finns tillgänglig redan nu.

Läs mer här

Bürstner Quadro: Nyt husbil
Quadro” kallar Bürstner en helt ny husbilsmodell, som på ett finurligt sätt kombinerar det bästa hos en halv- och en helintegrerad husbil. Vid första anblicken ser den ut som en normal, halvintegrerad husbil, nya Bürstner Quadro, men tittar man närmare upptäcker man en liten ”puckel” längst fram på taket.

Läs mer här

Camping i Flandern: Brugge sprudlar av vår
Svanarna ruvar på sina ägg och syrenerna sprider sin välkända doft över Brugge och de vårglada belgarna som för länge sedan hittat ut till uteserveringarna för att avnjuta en kopp kaffe, öl, choklad eller vad de nu beställt. Med husvagn på kroken har CampingSverige.se besökt Nordens Venedig.

Läs mer här

Super-campingplatsen Daftö FerieCenter
Daftö FerieCenter är mycket stolta över att för sjätte året i rad få utmärkelsen, ADAC Super-Platz. Utmärkelsen är en symbol för högsta kvalitet på campingplatser och för gästerna är det en garanti för en förstklassig semesteranläggning där allt från sanitära anläggningar till aktiviteter har tagits med i bedömningen.

Läs mer här

Eifelland Deseo Lifestyle: Årets husvagn 2008 i Holland
Eifellands nya Deseo utgör ett spännande nytänkande. En jury, bestående av bland annat campingjournalister och medlemmar av den holländska Caravanklubben har för magasinet Kampeer & Caravan Kampioen, enstämmigt valt Eifelland Deseo Lifestyle till årets husvagn 2008.

Läs mer här

Thetford-kyl för stora behov
Med hjälp av förfinad teknik, där utrymmet mellan kylskåpet och ytterväggen utnyttjas effektivare, har Thetford lyckats göra ett kylskåp som ger ett 5 centimeter djupare innerutrymme än andra kylskåp med samma inbyggnadsmått.

Läs mer här


Tänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se. Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss på info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?