Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 3/08
Välkommen till ett nytt och bättre CampingSverige.se. Vi har gett portalen ett nyare och fräschare ansikte. Den är nu mer lättöverskådlig och har fått fler förbättringar.

Vi hoppas du som är inne och läser på sidorna är tillfreds med resultatet. Under mars månad kan du bland annat läsa sista delen av vår artikelserie om Nordatlanten Runt - Island, innan redaktionen ger sig av till Färöarna.

Svensk-danskt samarbete gynnar campingturismen
Det svenska tidningsförlaget MediaPress, som ger ut tidningen Husvagn på Väg, inleder nu ett fast samarbete med det danska företaget Rejsejournalisten för att gynna och utveckla campinglivet i Sverige.

Läs mer här

Villa – nytt fristående förtält från Isabella
Fristående förtält har funnits länge, inte minst i Tyskland, och nu kommer Isabella med sin version på detta tema. Nya Isabella Villa är ett helt unikt förtält, som är avsett för de långtidscampare som vill ha sitt förtält stående uppe året runt.

Läs mer här

Nordatlanten Runt – del 9: Hengifoss
Det är vår sista dag på Island och den skall utnyttjas till fullo. Var endaste sekund skall avnjutas och präntas in i våra skallar, allt för att kunna leva på minnena så länge som möjligt. Det betyder, att Britta, Hella och jag går upp ett par timmar före de andra.

Läs mer här

Premiär för 2008-års svenska campingkatalog
Nu distribueras 2008-års SCR-katalog med 134 sidor campingsemester i Sverige. Från och med vecka 4 går det att beställa katalogen gratis på camping.se, stuga.nu och visitsweden.com. Katalogens onlineversion finns tillgänglig redan nu.

I katalogen finns också de 65 förmåner som kan utnyttjas av de 1,8 miljoner europeiska turister som har Camping Card Scandinavia.

Läs mer här

T@b XL: Rå stil
Vanligtvis är det de stora bilarna och vagnarna som väcker mest uppmärksamhet på Caravan Salon, men i år stal Tabbert mycket av den med en lite större utgåva av den lilla vagnen T@b.

Läs mer här

Camp-let: Liten, Lätt och smidig
Husvagnarna blir större och större, får mer utrymme och ökar i pris. Men det finns ett litet, lätt och billigare alternativ, tältvagnen. Trots att vi ofta kräver bekvämlighet och helst vill ha det lika bra på campingen som hemma, lever den lilla tältvagnen vidare i bästa välmående.

Läs mer här

First Camp Dragsö: Satsa på utveckling
First Camp Dragsö / Karlskrona fortsätter satsa på utveckling för gästernas bästa och mer turister till Karlskrona. Inför säsongen 2008 sker en hel del förändringar.

Läs mer här

DWT-tält 2008: Fusion – en av årets tältnyheter
Den tyska tältproducenten DWT-tält, står 2008 för en av årets största nyheter på tältmarknaden. Det är inte enbart tal om den fysiska storleken, utan också om design och funktionalitet.

Läs mer här


På återseende i april.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?