Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 4/08
Nu så är det dags för lite nyheter från oss här på CampingSverige.se igen. Vår nya portal har fått mycket bra respons från våra läsare. Tack alla ni 4.500 personer som besöker oss varje dag.

Nytt husbilscenter i Borlänge
Den tyska husbil- och husvagnstillverkaren Bürstner fortsätter att expandera i Sverige och öppnar ytterligare ett husbilscenter, nu i Borlänge. Husbilscentret invigs den 11-13 april och kommer att vara bemannat med personal från Eljasmotor och av Hans Olof Wieweg.

Läs mer här

Kärnten – del 1: Dellach am Drau – skön plats för mindre barn
Ibland när man kör in på en campingplats får man känslan av att det här kommer att bli så bra. Sådan är stämningen den här gången, i vår lilla bil, denna eftermiddag när vi rullar in på Camping am Waldbad i Dellach am Drau. Vi har just anlänt Kärnten i Österrike.

Läs mer här

Tälttest: Outwell Hartfort XL
Testet har genomförts under en veckas camping på Bornholm, då tältet sattes upp på flera olika ställen. Första gångerna tar det lite längre tid att sätta upp tältet eftersom man måste komma på finesserna. När man sedan har gjort det ett par gånger går det mycket lätt, i förhållande till hur mycket plats du får.

Läs mer här

Västanviksbadets Camping, Leksand
Lugn familjecamping i dalastil, som ligger direkt vid Siljans västra strand med härligt bad och sandstrand. Mycket barnvänlig med stora ytor för bollspel, lek, m.m. Särskild babyrum med skötbord och dusch. Säsongsplatser. Cafeteria under högsäsong. 2-6-bäddsstugor.

Läs mer här

Nordatlanten Runt – Färöarna del 12: Tiden står stilla på Nolsoy
Det är en sak att åka till Färöarna på camping – en annan att åka till Nolsoy, ön som ligger utanför huvudstaden Torshamn. Det är tyvärr inte så många som åker hit även om ön bjuder på helt suveräna campingupplevelser. Den är faktiskt inte heller alltid gömd under dimman – vilket är lätt att tro.

Läs mer här

Isabella 2008: Penta – det mest sålda fastliggarförtältet
Penta är inte enbart Isabellas mest sålda fastliggarförtält, utan också det mest sålda stora fastliggartältet i Europa, där Penta inte ens finns representerat. Penta är Isabellas mest sålda fastliggarförtält.


Läs mer här

Caravan show 2008: Fokus på mobilt boende
Den 9-12 oktober är det dags för 2008 års upplaga av mässan Caravan Show i den nybyggda mötesanläggningen Kistamässan. Caravan Show har i år breddats och aktualiserats med en stor satsning på campingtillbehör och destinationer.

Läs mer här

Parken Zoo i Eskilstuna - för hela familjen
Parken Zoo i Eskilstuna passar utmärkt för en spännande och lärorik dagsutflykt för hela familjen. Det finns mycket att se och lära i parken och vill man stanna längre än en dag går det utmärkt att övernatta i Parken Zoos fyrstjärniga Camping & Stugby.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?