Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 5/08
Sommaren närmar sig med hastiga steg och det är härligt. Här på redaktionen är vi i full gång med att planlägga årets resor, så ni har många tester, tips och mycket reseinspiration att se fram emot, vilket du kan läsa om på portalen.

Schweiz: Camping i Luzern - alplandets pärla
Det neutrala Schweiz som aldrig blandar sig i något – är varken tråkigt eller opersonligt – tvärtemot. Här finns en spännande blandning av nytt och gammalt, pulserande storstäder och storslagen natur.

Läs mer här

Dethleffs: En vän i familjen
Helgen efter Kristi Himmelsfärd arrangerar varje år den tyska husvagns- och husbilsproducenten Dethleffs GmbH & Co KG en dag med körträning för campingfolket, oavsett vilket märke de kör.

Läs mer här

COBB: Den perfekta kol-grillen
COBB grill är den perfekta kol-grillen att ta med sig i husbilen, husvagnen, på picnic eller var du än vill grilla.


Läs mer här

Gourmet Camping på Hvidbjerg Strand Feriepark
Ät gott under semestern, kunde lika gärna ha varit Hvidbjerg Strand Ferieparks nya slogan. En av årets största nyheter inom camping handlar om att göra gästerna mer tillfreds med fyllda och glada magar. I år satsas det alltså i högre grad än tidigare på kulinariska upplevelser, och det säger inte så lite. Vi befinner oss nämligen på en av Danmarks bästa campingplatser.

Läs mer här

Barnvänligt i Jämtland Härjedalen
Jämtland Härjedalen har mycket att erbjuda familjer med barn. Här hittar du en översikt på de olika platser i Jämtland där hela familjen kan ha det trevligt och uppleva massor.

Läs mer här

Classic Britain: Guide till rundresor i Storbritannien
VisitBritain har nu samlat det bästa från klassisk brittisk historia och kultur på en ny webbplats. Sidan guidar till karaktäristiska brittiska städer och områden från norr till söder.

Läs mer här

Easy Camp: Smarta pop-up tält
Med Easy Camp´s Camouflage eller Hot Summer pop-up tält är du säker på att hitta ditt tält på tältplatsen. Camouflage finns i grönt eller blått camouflagemönster, som helt säkert skiljer sig från mängden.

Läs mer här


Vi återvänder i juni månad.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen & Co.
www.campingsverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?