Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 6/08
Hej
Sommaren är här och det är redan full fart på många av landets campingplatser - i alla fall under helger och lov. Vi på redaktionen har också redan kommit igång med att besöka de svenska campingplatserna och det är en skön känsla.

Forsbergs Fritidscenter visar ”Mobil Köksträdgård”
Många semesterfirare väljer camping som semesterform. Camping i husvagn eller husbil skapar möjligheter på liten yta, och mobilitet och frihet är något som lockar allt fler idag.


Läs mer här

Barnvänligt i Jämtland Härjedalen
Jämtland Härjedalen har mycket att erbjuda familjer med barn. Här hittar du en översikt på de olika platser i Jämtland där hela familjen kan ha det trevligt och uppleva massor.


Läs mer här

Husbilstest: Hymer B514 SL Gold Edition
Denna helintegrerade Hymer B514 SL Gold Edition har testats på en femdagars rundresa i Ostfriesland i norra Tyskland. Hymer firar 50 – årsjubileum med bland annat denna lyxmodell för två och den är genomtänkt både vad gäller funktionalitet och design. Så om det finns gott om pengar på kontot sluta för guds skull inte att läsa här.

Läs mer här

Top Camp Henne Strand: Lyx utan gränser
När man som gäst rullar in på TopCamp Henne Strand märker man direkt att det är en annorlunda campingplats. Den moderna fasaden är i varje fall inte av den typ man ser på de flesta platser – inte ens i Danmark som annars är mycket långt fram när man pratar om utveckling och modernisering av campingplatser.


Läs mer här

Isabella 2008: Hög kvalitet med Ambassador förtält
Det klassiska 250 centimeter djupa förtältet Ambassador från Isabella har mer än 25 år på nacken. Det lever fortfarande i bästa välförmåga vilket 2008 års modell bevisar. Hemligheten bakom den danska fabrikens Ambassador förtält är att det har mycket hög kvalitet. Både material, förarbete och användarvänlighet är i topp.


Läs mer här

Camping på Island
När du campar på Island gäller allemansrätten, precis som i Sverige. Det betyder att man kan övernatta fritt i naturen. Dock inte på privat mark.

Läs mer här

LMC: Känsla av rymd
Är det för trångt ger inredningarna alfa och omega en känsla av rymd. Design av möbler, fasta inventarier och inte minst ljus är en hel vetenskap när det gäller inredningar av såväl segelbåtar som husvagnar.


Läs mer här

NavEye: Håll koll på din dyrgrip
Att husvagnar och husbilar stjäls, blir tyvärr allt vanligare. Med modern teknik är det dock enkelt att hålla koll på dyrgripen.


Läs mer här


På återseende!

Anne-Vibeke Isaksen & redaktionen
www.campingdanmark.dk
www.campingnorge.no
www.campingsverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?