Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 7/08
Sommaren pågår för fullt och förhoppningsvis sitter du redan nu i tältet, framför tältvagnen, husvagnen, husbilen eller i stugan och njuter. Om inte så kan du se fram emot att det snart är din tur. Hela redaktionen är i farten och alla reportage kan läsas hela sommaren igenom.

Fint pris till Nils Gordh på Apelviken Camping
Det blev Nils Gordh på Apelvikens Camping i Varberg som fick ta emot årets ampingföretagarpris ”Mellan Tummen och Pekfingret”. Prisutdelningen skedde i Stenungsund i samband med Sveriges Camping- och Stugföretagares (SCR) årskonferens.

Läs mer här

Nytt nummer av Husvagn på Väg
Husvagn på Vägs fullmatade sommarnummer finns nu ute på campingar och turistbyråer i södra Sverige.

Läs om den gamla riksvägen som en gång i tiden knöt ihop Sveriges huvudstad med kontinenten.

Läs mer här

Ostfriesland i Tyskland– vacker natur
Om det skulle finnas lite utrymme i kalendern för en extra resa finns många spännande platser nära inpå Sverige, som ändå gör att man kommer hemifrån en smula. Vi packade husbilen och körde till tyska Ostfriesland, som ligger vid Vadehavet nära den holländska gränsen.

Läs mer här

Isabella rollfloor
Ett utmärkt plastgolv för alla långliggare. Ger ett upphöjt, plant golv där mattorna ligger slätt och fötterna skonas från väta och kyla under vår- och höstsäsong.

Läs mer här

Campingliv på Marstrand
Vad är bättre än sol, sommar och semester på kusten? Känna vinden blåsa i håret och vakna till hesa måsars skrik, mjuka vågor som sköljer in över stranden. Utanför Göteborg hittar man det goda livet.


Läs mer här

Miljözoner infört i Italien
För att minska föroreningen har det i flera Italienska städer införts restriktioner för trafik på vissa tider av dygnet. På några platser har det också införts direkt inkörningsförbud.


Läs mer här


Ha en riktigt bra sommar och njut av den til fullo.

Anne-Vibeke Isaksen & redaktionen
www.campingdanmark.dk
www.campingnorge.no
www.campingsverige.se
ANNONSER ANNONSER ANNONSER

Camping Cheque: 576 campingplatser i Europa
Bo på högkvalitetscampingar (3-, 4- och 5-stjärniga) för endast 135,00 SEK per natt.

Välj mellan 576 campingplatser i 22 olika länder.

Läs mer här

TÄVLING: Weekenduppehåll efter eget val
Vinn weekenduppehåll efter eget val på 576 campingplatser. 2 gratis övernattningar för 2 personer inkl. uppställningsplats och elanslutning. Används efter eget val på 576 campingplatser, anslutna till Camping Cheque systemet, i flera europeiska länder. I vinsten ingår Camping Cheques oumbärliga "Europa Guide", där alla campingplatser finns beskrivna.

Var med i tävlingen här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?