Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 8/08
Välkommen hem från en förhoppningsvis bra semester. Sommaren har precis som vanligt bjudit på alla sorters väder, och det har med säkerhet också påverkat din semester. Här på redaktionen har vi också haft användning för gummistövlarna, men grillen har också använts flitigt. Alla våra resor i Sverige och i utlandet kan du precis som vanligt följa här på portalen. Du kan också läsa test av alla de vagnar och den utrustning som vi har testat under sommaren. Det börjar också dra ihop sig till mässtider, och CampingSverige.se kommer självklart att finnas på plats både i Düsseldorf i Tyskland, Elmia och Caravanmässan i Norge, där alla 2009 års nyheter presenteras. Kanske ses vi på något ställe.

Svenska Cabbys framtid säkrad
Redan för flera månader sedan kunde CampingSverige.se meddela att holländska Tirus Group hade gått i konkurs (9 nov 2007, red.). Sedan dess har svenska Cabbys framtid varit oviss, men nu är framtiden säkrad berättar Cabbys direktör Per Nilsson, för CampingSverige.se

Läs mer här

Nytt nummer av Husvagn på Väg
Husvagn på Vägs fullmatade sommarnummer finns nu ute på campingar och turistbyråer i södra Sverige.

Läs om den gamla riksvägen som en gång i tiden knöt ihop Sveriges huvudstad med kontinenten. I dag håller den på att förvandlas till en turistbilväg där man lugnt kan köra och uppleva allt det som finns bortom motorvägarna.

Läs mer här

Holland: Som camping förr i tiden
Det verkar som om det bara är husvagnar och tält som har förändrat sig under de senaste 100 åren. I alla fall har campinglivet på Camping de Roos i okända Östholland inte ändrat sig mycket till fördel för gästerna som njuter det enkla i fulla drag.

Läs mer här

Caravan show 2008: Fokus på mobilt boende
Den 9-12 oktober är det dags för 2008 års upplaga av mässan Caravan Show i den nybyggda mötesanläggningen Kistamässan. Caravan Show har i år breddats och aktualiserats med en stor satsning på campingtillbehör och destinationer.

Läs mer här

Isabella 2008: Hög kvalitet med Ambassador förtält
Det klassiska 250 centimeter djupa förtältet Ambassador från Isabella har mer än 25 år på nacken. Det lever fortfarande i bästa välförmåga vilket 2008 års modell bevisar. Hemligheten bakom den danska fabrikens Ambassador förtält är att det har mycket hög kvalitet. Både material, förarbete och användarvänlighet är i topp.

Läs mer här

Heta Concorde-nyheter
Inför modellåret 2009 bjuder tyska Concorde på en rad spännande nyheter. Liner 900 G heter det nya flaggskeppet, som längst bak har ett garage som verkligen gör skäl för beteckningen.

Läs mer här

Hitta din campingplats med mobiltelefonen
Camping.se tar camping.se steget ut till mobiltelefonen och var mans ficka. Allt för att gästerna ska kunna hitta sin campingplats oavsett var de befinner sig.

Läs mer här

Pioneer - audio, video och navigering
Ge dig ut på nya upptäktsfärder med det kompletta AVIC-X3, ett helt integrerat system för audio, video och navigering med bästa flexibilitet och enastående prestanda.

Läs mer här


Vi återvänder i september månad.

Anne-Vibeke Isaksen & redaktionen
www.campingdanmark.dk
www.campingnorge.no
www.campingsverige.se
ANNONSER ANNONSER ANNONSER

Billig campingvinter i solen
Bo på högkvalitetscampingar (3-, 4- och 5-stjärniga) för endast 135,00 SEK per natt med Camping Cheque.

Läs mer här

TÄVLING

Vinn ett weekenduppehåll med Camping Cheque
Vinn weekenduppehåll efter eget val på 576 campingplatser. 2 gratis övernattningar för 2 personer inkl. uppställningsplats och elanslutning. Används efter eget val på 576 campingplatser, anslutna till Camping Cheque systemet, i flera europeiska länder. I vinsten ingår Camping Cheques oumbärliga "Europa Guide", där alla campingplatser finns beskrivna.

Var med i tävlingen här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?