Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 9/08
Campingsverige.se förbereder för höststädning. Det betyder att vi just nu delar med oss av massvis av tips inför undanställandet av vagnar och utrustning under vintern, samt tipsar om resor du kan göra under höstlovet. Vi besöker alla höstens mässor, så snart kan du se fram emot alla 2009 års nyheter.

Rekord på Elmia Husbil & Husvagn 2008
Årets upplaga av Elmia Husvagn Husbil har genomsyrats av optimism och framtidstro. Samtliga husvagns- och husbilsmärken på den svenska marknaden har deltagit i mässan och branschen har investerat mer än någonsin inför modellåret 2009.

Läs mer här

Tabbert 2009: Nya Paganini
Tabbert hakar på trenden mot nytt färgkoncept med nya Paganini, lackerad i silver och svart. Även interiören är ny med snickerier i mahogny samt ny planlösning med enkelsängar som smidigt kan omvandlas till dubbelsäng framtill i vagnen.

Läs mer här

Tips som gör vinterförvaringen säker
I Sverige finns mer än 300 vinteröppna campingplatser, så det finns faktiskt ingen anledning att ställa undan husvagnen eller husbilen bara för att det börjar bli kallt ute. Det är ju en stor investering du har gjort i ditt fritidsfordon, så varför inte utnyttja det året runt?

Läs mer här

Hymer 2009: Storsäljare i ny skepnad
Hymer har satsat stort på nya modeller och förbättringar gällande 09:orna.

– Vi har ett 30-tal nyheter som vi presenterar, säger Christopher Engstrand på Hymer Center Örebro, importör av Hymer.

Läs mer här

Camping när det regnar - inget hinder
Du har väl inte glömt bort dem? Vattenpölarna! Hör du till den delen av den vuxna befolkningen som fortfarande inte kan gå förbi en vattenpöl utan att hoppa i den, i så fall grattis. Du gjorde det som barn. Barn gör det fortfarande. För dem är regn på semestern inget hinder. De är vana att vara ute i alla väder, från skola och dagis. Det handlar bara om att ha rätt kläder och en lekfull själ.

Läs mer här

Standby 2009: Räddar säsongen för Svenska Tält
Sviktar husvagnsförsäljningen, drabbas förtältsleverantörerna. Men Svenska Tält har ändå haft en god säsong, tack vare deras standby-tält.

- Vi har haft det i vårt sortiment sedan 1995, men det är först nu som det tagit fart, säger Stig Berg, vd på Svenska Tält.

Läs mer här

Caravan show 2008: Fokus på mobilt boende
Den 9-12 oktober är det dags för 2008 års upplaga av mässan Caravan Show i den nybyggda mötesanläggningen Kistamässan. Caravan Show har i år breddats och aktualiserats med en stor satsning på campingtillbehör och destinationer.

Läs mer här


Trevlig höst!

Anne-Vibeke Isaksen & redaktionen
www.campingdanmark.dk
www.campingnorge.no
www.campingsverige.se
TÄVLING

VINN: Vintertält från Isabella och många andra vinster
På vilket husvagnsmärke gör Husvagn på Väg ett prov i denna tidning?

Frågan lyder: På vilket husvagnsmärke gör Husvagn på Väg ett prov i denna tidning?

1. Vinst: Vintertält från Isabella och många andra vinster
2. Vinst: Cobbgrill från Kama Fritid
3. Vinst: DVD film med bl a Lasse Holmqvist eller N P Møller

Var med i tävlingen här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?