Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

18.3.09

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Wellnesscenter klart inför säsongen 2009 på Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand feriepark som är en av Danmarks få femstjärniga campingplatser, bygger nu ett imponerade wellnesscenter så du kan få ännu mer lyx under din campingsemester.

Klicka för större bild


Campingplatsen har under åren alltid stått för hög kvalitet och med det nya bygget som förväntas stå klart i mitten av maj 2009 är det tal om ännu ett tilltag som visar att platsen satsar på kvalitet. Att det nu satsas på wellness är ett beslut som det tagit lång tid att komma fram till.

- Vi har under flera år undersökt möjligheterna att kombinera campingsemester med wellness, vilket görs mycket i utlandet där man har många års erfarenhet och lång tradition av att ta hand om kropp och själ under sin semester, berättar Lene Grønlund, som äger Hvidbjerg Strand Feriepark tillsammans med sin bror Steen Slaikjaer.

- Vi har låtit oss inspireras av flera områden. Det skall fram för allt passa in i den västjyska naturen och utstråla det ljusa och skandinaviska som vi också har som den röda tråden runt hela platsen i både hytter, facilitetsbyggnader, restauranger med mera, säger Lene Grønlund.

Hvidbjerg Strand Feriepark är fram för allt en familjeplats. Det nya wellnesscentret på 1400 m2 är tilltänkt både den vuxna publiken och familjen. En plats där både barn och vuxna kan söka välmående och samvaro på ett lugnt och vårdande sätt. Med andra ord ett gott alternativ till platsens tropiska badland, där det är full fart. Centret erbjuder både utomhus saltvattenbassäng, kurbassäng, tre olika ångbad, fyra slags bastu, kallvattensbassäng och åtta behandlingsrum.

Kombinationen av aktiviteter och wellness på denna nivå finns inte sedan tidigare på någon dansk campingplats och det är inte första gången som Hvidbjerg är först när standarden sätts. Det betyder också att campingplatsen både finns med i kvalitetskedjor som Leadingcamping, TopCamp och flera år i rad har korats som Superplats.

Allt efter säsong och gäster på campingplatsen anpassas olika erbjudanden. Utanför säsongen är det gratis att använda wellness mån – tors, medan det under semestertider också erbjuds paket, där mor/dotter, far/son eller hela familjen kan umgås.

- Vi ser naturligtvis fram emot att öppna upp för de första gästerna sommaren 2009. De kommer både bli överraskade och nyfikna och det kommer att finnas massor av upplevelser för alla sinnen, och något för var smak., avslutar Steen Slaikjaer.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt