Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

19.7.09

Av: Maria Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Adria
Dela
 

Adria: Samtalskök och lyxsovrum

Adria Adora 613 HT är en ny modell som lever upp till danska campares krav om komfort, lyx och kvalitet.

Klicka för större bild


Adria, som de senaste åren har legat på topp på den danska försäljningsstatistiken, har med Adora 613 HT designat en husvagn som både tillgodoser det traditionella och det otraditionella. Du hittar massor av modeller på marknaden som har enkelsängar och stor toalett bak i vagnen, men det är inte riktigt någon som tidigare har funderat på att placera ett kök fram och sittgruppen i mitten i en 245 cm bred husvagn.


Vinkelköket är stort – faktiskt tar de upp hela vagnens bredd och sittgruppen är inredd med vinkelbänk på ena sidan och en dubbelbänk på den andra. Dessutom får man en extra sittplats i form av en praktisk puff, som kan placeras efter behov.

Utformningen av den nya modellen bygger både på de danska camparnas önskningar och på erfarenheter i Adrias utvecklingsavdelning, vilken alltid har ögonen öppna för nya spännande tilltag som kan användas för att utveckla fabrikens produkter. Det har bland annat medfört att Adria blev en av de första fabrikerna som införde elektrisk golvvärme som standard på danska modeller så de utan större förberedelse kan användas hela året om. Det samma gäller komfortdetaljer som varmt vatten i köket och på toaletten, blandningsbatteri med duschmöjlighet, blåsvärme, stabilisator, utvändig servicelucka in till förvaringsmagasinet och en extra stor taklucka. Alltsammans utrustning som idag ses som extrautrustning på andra fabriksnya husvagnar. Härtill kommer att alla -09 Adora- modeller skickas ut på marknaden i en uppdaterad utgåva med ännu högre utrustningsnivå som bland annat omfattar CD radio med inbyggd högtalare, ny ytterdörr med säkerhetslås, ny spännande LED belysning, nya textilier, ny möbeldesign och mycket mera.

Alla som ser den nya Adora 613 HT lägger först märke till det stora rymliga köket och sittgruppen som är placerad så praktiskt att du både kan bereda läckra måltider utan att stå i vägen och samtidigt följa med i snacket runt sittgruppen.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt