CampingSverige.se

19.5.18

Av: Daniel Andersson Fotograf: Daniel Andersson
Dela
 

Ängelholm har öppnat Dorema Megastore

Fritidscenter Ängelholm är en av landets största återförsäljare av tält från holländska Doréma.  Under april öppnade de Dorema Megastore.

- Intresset för Malibu är stort, säger John Nielsen.

- Intresset för Malibu är stort, säger John Nielsen.


Fritidscenter i Ängelholm har haft ett bra år. Försäljningssiffrorna pekar uppåt både på fritidsfordon och tillbehör. Förra årets utökades sortimentet med tyska Malibu, ett dotterbolag till den välkända husbilstillverkaren Carthago.
- Intresset för Malibu är stort. Nu har vi nya Malibu I 430 hemma för visning, en helintegrerad husbil med långbäddar och ändå under sju meter, berättar John Nielsen.
Sedan tidigare är företaget återförsäljare av husbilsmärkena Rimor och Chausson vilka är mycket populära på den svenska marknaden.

En del av butiken har byggts om till en Dorema Megastore.

En del av butiken har byggts om till en Dorema Megastore.


Tält och möbler

Fritidscenter i Ängelholm är en av landets största återförsäljare av Dorema, en holländsk tälttillverkare.
– Vi har sålt tusentals tält genom åren och inte haft en enda reklamation. Kvaliteten är hög och leverans hem till dörren tar 4-5 dagar. Numera har vi även ensamrätt på Doremas fritidsmöbler, berättar John.

Under april byggdes en del av butiken om till Dorema Megastore, ett koncept som på ett smakfullt sätt exponerar merparten av modellsortimentet.

Se också...
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt