CampingSverige.se

10.2.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Äntligen dags för Caravan Stockholm!

På torsdag drar Caravan Stockholm i gång. I dagarna fyra bjuds det på massor av spännande aktiviteter för husbils- och husvagnsantusiaster.

Klicka för större bild


I fokus står så klart alla husvagnar och husbilar från landets ledande varumärken. Dessutom finns det många roliga aktiviteter att delta i och evenemang att uppleva. Inte minst de två dragplåstren på mäss-scenen, Nanne Grönvall och Thomas Petersson.

Nanne är en populär och uppskattad artist med lång och framgångsrik karriär. Hon uppträder på lördagen den 14:e kl. 14:00. Thomas Petersson har underhållit den svenska publiken i mer än 25 år och den 13 februari gästar han Caravan Stockholms scen.

Klicka för större bild


Best in Show

Även detta år utser en jury bestående av representanter från tidningarna Husbilen Test, Allt om Husvagn & Camping, Husbil & Husvagn och Fritidsmagasinet Caravan, vinnarna i tävlingen "Best In Show". I år delas priser ut i följande kategorier:
Husbil:
- Kompakt
- Halvintegrerad
- Helintegrerad
- Mest för pengarna

Husvagn:
- Resevagn
- Familjevagn
- Långliggarvagn
- Mest för pengarna

Klicka för större bild


Husbilsskolan

Den populära Husbilsskolan återkommer även detta år. Där kan du rådgöra och ställa frågor till experter, oavsett om det handlar om teknik, restips eller utrustning. Helt gratis och drop-in hela dagarna. Arrangör av Husbilsskolan är tidningen Husbilen test tillsammans med föreningen Motor Home Club.

Klicka för större bild


Mässtidning

Husvagn på Väg är officiellmässtidning och bjuder på massor av intressant läsning. 25 000 husbils- och huvagnsägare i Mälardalen med omnejd har fått tidningen i brevlådan. Självklart finns tidningen på mässan och även som e-tidning på nätet.

Klicka här för att läsa mässtidningen!

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt