CampingSverige.se

11.5.17

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Björkängs Havsbad blir del av campingkedja

Nordic Camping fortsätter med att värva nya  familjemedlemmar. Senaste tillskottet är Björkängs Havsbad utanför Varberg.

Björkängs Havsbad ligger vackert vid Varberg och innehar 4 stjärnor.

Björkängs Havsbad ligger vackert vid Varberg och innehar 4 stjärnor.


”Vi är väldigt glada över att Björkängs Havsbad nu blir en del av Nordic Camping & Resort familjen. Ägarna till Björkängs Havsbad, familjen Nilsson, har gjort ett fantastiskt arbete med att utveckla den befintliga anläggningen och det känns spännande och roligt att äntligen kunna erbjuda våra kunder en anläggning vid Sveriges Riviera", säger VD Tom Sibirzeff för Nordic Camping & Resort.

”Det känns otroligt bra och tryggt att få lämna över till en professionell aktör som Nordic Camping & Resort.  Björkängs Havsbad är nu redo att utvecklas ytterligare som del av Nordic Camping familjen”, säger Sonja och Bo Nilsson.

Björkängs Havsbad är en fyrstjärnig familjecamping precis invid havet och bara minuter från E6:an. Campingen har idag cirka 420 elplatser och tiotal stugor av olika storlekar. Anläggningen utvecklas ständigt och nya boendeformer tillkommer även till årets säsong.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt