Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

14.6.13

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Bo i Cabbys lyxcampingvagnar i norska fjällen

Hallingdal Feriepark i natursköna Hallingdal, mitt i den norska fjällvärlden mellan de klassiska skidorterna Gol och Geilo, är Norges och en av Europas lyxigaste campinganläggningar. Den 21 juni 2013 invigs den mycket påkostade anläggningen som erbjuder omfattande aktiviteter året runt.

Hyr lyxcampingvagn från Cabby på Norges nya campingplats Hallingdal Feriepark

Hyr lyxcampingvagn från Cabby på Norges nya campingplats Hallingdal Feriepark


En av attraktionerna på Hallingdal Feriepark är boende i lyxcampingvagnar från Cabby. Tio fullt utrustade Cabby 800 F2C Caienna, med vinterisolerade förtält för förvaring av skidor och cyklar, finns för uthyrning på ferieparken. Vagnarna har förutom den omfattande standardutrustningen även platt-TV, kabel-TV och wifi.

Hallingdal Feriepark samarbetar med danska Jambo Feriepark, som rankas som en av Europas fem bästa campingplatser. Jambos gäster kan sedan 2012 hyra boende i Cabbyvagnar på ferieparken, och Jambo har medverkat i utvecklingen av nya Hallingdal Feriepark.
- De här anläggningarna ligger i absoluta Europatoppen, där konkurrensen blir allt hårdare. De väljer bara det bästa och när de erbjuder sina gäster boende i Cabbyvagnar så är det också högsta betyg för oss, säger Hans Lindh, vd i Cabby Caravan AB.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt