Housecar

CampingSverige.se

11.11.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Böda Sand satsar på sport och träning

Gilla du att träna på semestern? Då är du inte ensam, allt fler vill ha möjlighet att träna på campingen. Böda Sand har tagit fast på detta och lanserar SportCamp till nästa sommar.

2 av 3 anser att träningsmöjligheter är en viktig faktor vid val av resmål.

2 av 3 anser att träningsmöjligheter är en viktig faktor vid val av resmål.


På en undersökning gjord av Böda Sand bland semestrande svenskar har 3334 personer svarat på frågan hur viktigt det är med "Utbud av träningsmöjligheter på anläggningen". 2 av 3 svarar att det är viktigt. Detta har Böda Sand på Öland tagit fasta på och lanserar till sommaren 2016 Böda Sand SportCamp.

– Vi har länge sett en trend i ökat tränande. Våra gäster vill inte dra ner på träningen bara för att de är på semester utan snarare öka på, säger vd Anna Barkevall.

Klicka för större bild


Stor satsning

Böda Sand SportCamp är en stor satsning som riktar sig till semestrande familjer som vill starta eller upprättahålla ett friskt och sunt liv även på semestern. Böda Sand har sedan tidigare en 9 håls golfbana, tennisbanor, motionsspår, putting green och driving range och nu utökar man verksamheten och ytan för sport och rekreation.

Förutom en ny välkomnande sportreception byggs också ett utegym, crossfitutrustning, stor gruppträningsplatta, stretchyta och yogaplatta.  De gruppledda passen kommer att vara specialanpassade för Böda Sand och benämnas med Böda Sand Dans, Böda Sand Running och Böda Sand Kondition. Gästerna ska känna sig hemma med vilket pass det går på och vad just det passet innehåller.

Gratis för boende

Erfaren personal inom friskvård, golf och träning kommer att rekryteras för att möta gästernas behov och krav på hälsa och träning på bästa sätt. Anläggningen erbjuder även simskola, vattengympa samt möjlighet till simträning i hav. SportCamp kommer att vara gratis för boende gäster på Böda Sand. Dagsbesökare kommer att ha möjligheten att köpa dagspass.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt