CampingSverige.se

21.1.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Regenbogen, Christer Hellemarck
Dela
 

Boka-tidigt-rabatt hos Regenbogen

För femte året i rad erbjuder campingkedjan Regenbogen boka-tidigt-rabatt. I år ingår dessutom ett gratis SCR-medlemskap för 2015.

Regenbogen satsar på spa och wellness och erbjuder en mängd olika behandlingar.

Regenbogen satsar på spa och wellness och erbjuder en mängd olika behandlingar.


Nu har Regenbogen återigen dragit igång sitt boka-tidigt-erbjudande. Erbjudandet har funnits i fem år och lockar många campinggäster att spika sina slutliga semesterplaner och samtidigt spara pengar. Campinggäster som bokar före den 28 februari får upp till 10 procents rabatt.
– Nytt för i år är att erbjudandet gäller såväl för fullbetalande som delbetalande gäster (handpenning). Därtill bjuder vi på ett gratis SCR-medlemskap för 2015, berättar Björn Kuhlmann på Regenbogen.

Björn Kuhlmann på Regenbogen gör tummen upp för boka-tidigt-rabatt.

Björn Kuhlmann på Regenbogen gör tummen upp för boka-tidigt-rabatt.


Presentkort

Den som bokar sin campingsemester hos Regenbogen som boka-tidigt-gäst får sina resedokument och sitt tillträdeskort hemskickat innan semestern börjar. På inresedagen kan gästen checka in i lugn och ro utan att behöva stå i kö i receptionen.
– Ytterligare en fördel för våra boka-tidigt-gäster är ett presentkort hos Kama Fritid värt 200 kr. Presentkortet är inlösbart vid köp över 1000 kr, förklarar Björn Kuhlmann.

Regenbogen AG är Tysklands största campingföretag med drygt 700 000 övernattningar om året. Kedjan vänder sig framför allt till unga familjer och campare som är intresserade av en aktiv fritid. I Sverige driver man campingar i Åhus och Oknö.  

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt