Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

26.11.09

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Bürstner 2010: Två nya Nexxo husbilar

Bürstner har ett stort utbud av husbilar och NEXXO har varit en välkänd del av husbilsprogram under lång tid. Inför säsongen 2010 kommer NEXXO bli ännu mer populära på grund av ett utvidgat utbud av planritningar.

Bürstner Nexxo

Bürstner Nexxo


Framöver byggs Nexxo uteslutande på Fiat Ducato Chassi. Det låga chassiet och de breda axlarna ger Nexxo goda ekonomiska köregenskaper. Men den väsentligaste skillnaden, jämfört med tidigare, är att de nya husbilarna i denna serie har en interiör i hög kvalitet i almdekor precis som i de läckra Viseo modellerna. Nexxo har god komfort och mycket utrustning. Bürstner utvecklar hela tiden och jobbar på att göra känslan av rummen större. Detta har gjorts med en ny ljus färg i köket.

De ljusa möbelfronterna på över- och underskåp gör att husbilen verkar rymligare, och understryker den sportiga designen. Som extrautrustning kan alla Nexxo modeller fås med ett stort skyroof, som är ett stort soltak och som låter massor av solljus komma in i husbilen, och därför ger interiören en ljus och vänlig atmosfär. Utvändigt kan kunden välja mellan färgerna vit, silver och champagne.

Klicka för större bild


De två nya modellerna

Nexxo t 580 är en ny modell med en längd på 6,24 m och som har fransk säng, toalett med dusch bak och en rymlig sittgrupp i mitten som integrerar båda sätena fram.

Nexxo t 728 är den andra nya modellen som har en längd på 7,44 m med två enkelsängar bak, ett komfortabelt badrum med separat duschnisch samt ett L-format kök i mitten och ett L-format sidarrangemang på förarsidan. Därutöver är det ännu fler skåp med plats för massor av bagage.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt