Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

27.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: intercamp.dk
Dela
 

Bürstner investerar i skydd mot hagelskador

En 21,000 m2 stor byggnationssändring skyddar vagnar mot skador.

Det 21,000 m2 stora hagelskyddsnätet har använts sedan november 2008.

Det 21,000 m2 stora hagelskyddsnätet har använts sedan november 2008.


Efter ännu en lång och kall vinter längtar de flesta efter sommaren. Den länge efterlängtade varma årstiden har emellertid mer på programmet än solsken och härligt sköna temperaturer. Sommaren är också tiden för oväder, som enligt meteorologernas prognoser ständigt blir mer och mer extrema.

Därför går inte vädret obehindrat förbi husbilsproducenten Bürstner. Hagel kan förorsaka synbara skador på de nya vagnarna med stigande försäkringspremier till följd. För att minska denna omkostnad har verksamheten nu investerat i ett utvändigt hagelskyddsnät, som avställningsplatsen för nya vagnar täcks över med.

Det 21,000 m2 stora hagelskyddsnätet har använts sedan november 2008. Den 300, 000 Euro dyra anläggningen har plats för 600 vagnar, som här väl skyddade väntar på att levereras ut till sina nya ägare, som framöver även under en kraftig hagelstorm, kan glädja sig åt att få sin vagn levererad i tid.

Bürstner GmbH är en av de största producenterna i Europa av husvagnar, husbilar och mobile homes. Allt som allt producerades och såldes det förra året ca 5000 husvagnar och 6600 husbilar.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt