Tumbo

CampingSverige.se

4.11.12

Av: Leif Berglund/Husvagn på Väg
Dela
 

Cabby 2013: En imponerande stark kaross

Cabby har, enligt vad företaget påstår, marknadens starkaste kaross. För att bevisa det lyfte man helt sonika upp en bil och ställde på taket på en Cabbyvagn. Nu behöver i alla fall presumtiva köpare inte tvivla på att taket håller att gå på – med marginal.

Cabby har, enligt vad företaget påstår, marknadens starkaste kaross. För att bevisa det lyfte man helt sonika upp en bil och ställde på taket på en Cabbyvagn.

Cabby har, enligt vad företaget påstår, marknadens starkaste kaross. För att bevisa det lyfte man helt sonika upp en bil och ställde på taket på en Cabbyvagn.


Karossen påverkar vägegenskaperna positivt

Ändå har taket på det kommande modellårets vagnar höjts. Trots att innerutrymmena utökats är konstruktionen lika stabil som tidigare.

Cabbys vridstyva karossen påverkar också vägegenskaperna positivt. Förutom ökat utrymme har Cabby utvecklat sittkomforten i de nya vagnarna.

Såväl sitt- som ryggdynor har förbättrats ergonomiskt och sittdjupet är mer tilltaget.

Dynorna har även fått en ny design med mjukare former. På detaljsidan kan noteras att arbetsytan i köken blivit större och att det finns en speciell nattbelysning monterad.

Den består av en diskret ljusramp som kan ställas in i två lägen för att ge ledljus i mörkret.

Badrum med spakänsla

Den stora lastluckan på vagnarna har i år fått en egenutvecklad luftsstyrningsspalt som ska ge maximal cirkulation. Fler tygalternativ och högre utrustningsstandard i den exklusiva Caienna-serien utlovas också.

Inredningen i de nya modellerna av Cabbyvagnarna präglas av äppelträ och ett badrum med båtlösningar och spakänsla. Den höga utrustningsnivån, liksom bygget på ett Alko-chassi med antiwobblingssystem, består.

Det vattenburna värmesystemet kombinerat med bra isolering ger garanterat hög boendekomfort även vintertid.

Sammantaget kan sägas att Cabby bygger några av marknadens mest exklusiva husvagnar med en lika hög standard som de flesta har hemma.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt