Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

20.12.13

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Cabby Cruze – till alla som reser från plats till plats

Sveriges helårshusvagn nr.1 och producent av årets husvagn i Danmark 2013 lanserar nu en helt ny husvagn till dig som reser från plats till plats och gärna vill ha en lättare modell på kroken.

Cabby lanserar nu en helt ny husvagn till dig som vill ha en lättare modell på kroken

Cabby lanserar nu en helt ny husvagn till dig som vill ha en lättare modell på kroken


Den lättaste modellen

En kvalitetshusvagn som Cabby är en husvagn som snabbt väger mycket eftersom den är späckad med utrustning och teknik. Men med Cabby Cruze är den tillåtna totalvikten 1350 kg på den lättaste modellen och 1500 kg på den största vagnen, och utan att behöva kompromissa med de köregenskaper som Cabby är kända för och har vunnit åtskilliga priser för.

- Självklart vill vi också gärna tillmötesgå de mindre bilarna på marknaden, och som vi kan se, säljs det fler och fler av dem. Men utfordringen är helt klart att vi inte vill kompromissa med säkerhet, köregenskaper och komfort, säger Christian Jørgensen från Cabby i Danmark.

Nyt design i Cabby nye letvægtsvogn - Cruze

Nyt design i Cabby nye letvægtsvogn - Cruze


Hög komfort

De tre nya inredningarna från 520 Single och Double till 590 Family har alla antislingersystem ATC och Aldes kvalitetsgodkända värmesystem. Det är isolerat och klart för helårscamping med hög komfort.

Den utvändiga designen är Cabbys välkända och invändigt är det helt ny design med bl.a. indirekt belysning och modern radio- och TV-teknik.

Cabby vill inte kompromissa med säkerhet, köregenskaper och komfort

Cabby vill inte kompromissa med säkerhet, köregenskaper och komfort


ATC som standard

Cabby Cruze är också resultatet av ett spännande tysk/svenskt samarbete då de nya Cruze modellerna är producerade enligt Cabbys specifikationer på Dethleffsfabriken i Tyskland. Det har bl.a. resulterat i ATC som standard och det är det inte många andra husvagnar som har i den prisklassen.

- För oss är det viktigast att lyssna till våra kunder. De är erfarna campare och ger viktig feedback. Det är Cabby Cruze ett bra exempel på och jag är säker på att denna nya modellserie kommer att falla i god smak hos många som drömmer om en lyxhusvagn, säger Christian Jørgensen från Cabby Danmark.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt