Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.5.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Camperways håller öppet hus

Lördagen och söndagen den 2-3 maj ges möjlighet att titta närmare på campers från Northstar. Den svenska agenturen i Haninge håller nämligen Öppet hus.

Per-Erik Eriksson på Camperways i Haninge.

Per-Erik Eriksson på Camperways i Haninge.


Ett alternativ till husvagn eller husbil för dem som äger en flakbil är att satsa på en camper. Amerikanska Northstar har nu funnits i Sverige i fem år och representeras i Sverige av företaget Camperways.

Campers är mycket vanliga i Nordamerika men lite av nischprodukt i Sverige. Orsaken är förstås att flakbilar är så mycket vanligare där. I Sverige har det sålts ett 20-tal Northstar sedan introduktionen.
– Det är en väldigt blandad kundkrets – allt från det äldre paret som inte vill lägga ut en massa pengar på en stor och dyr husbil till yngre mer äventyrligare personer med kanske ett stort intresse för jakt eller fiske, säger Per Erik Eriksson på Camperways.

Klicka för större bild


Öppet hus

Den 2-3 maj kl 10.00–16.00 är det Öppet hus hos Camperways i Haninge. Adressen är Dåntorpsvägen 33 G i Jordbro företagspark i Haninge.
– Vi bjuder på korv, hamburgare, kaffe och läsk. Två kompletta ekipage med bil och camper finns för provkörning. Vi inviger även vår nya tillbehörsbutik med utvalda produkter från bland annat Veidec, Kama fritid

och Torklift International med flera, berättar Per-Erik.
Under helgen lämnas 10% rabatt på hela KAMA-sortimentet. Camperways ställer även ut på mässan Hus på Hjul i Norrköping 15-16 maj.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt