Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

30.9.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

CampForever 2012: Utrustning för alla typer av camping

I dag räcker det oftast inte med att ha enbart en fin husvagn eller husbil. Campingutrustning är en stor del av semestern och utbudet är enormt om man tittar på danska CampForevers sortiment.

Utbudet är enormt om man tittar på CampForevers sortiment

Utbudet är enormt om man tittar på CampForevers sortiment


Oavsett om man är ute efter campingmöbler, serviser, kylboxar, tält eller nya speglar så finns det i CampForevers breda sortiment, dessutom till helt andra priser än de man hittar hos konkurrenterna. De låga priserna kommer av de stora mängderna varor. När det köps in och säljs så stora mängder kan priserna pressas ner, vilket kommer kunden tillgodo utan att det går ut över den goda kvaliteten.

- Vi försöker framför allt att ha en bredd i vårt sortiment. Campingutrustning har en enorm vidd, och för att bygga upp ett erkänt varumärke så krävs det idag att det finns lite att välja bland. Därför har vi idag över 500 varunummer med allt för camping under alla fyra årstider, säger Claus Larsen från CampForever.

Återförsäljarna ligger utspridda över hela landet, så det är aldrig långt till närmsta butik. CampForever är ett danskt märke som såg dagens ljus 2006. Under åren har det byggts upp till ett av de mest omfattande campingutrustningsmärkena i Danmark.

Läs mer här: www.campforever.dk

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt