CampingSverige.se

6.1.14

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Naturist camping – glöm kläderna

På västkusten av Istrien i Kroatien, mellan den romantiska staden Rovinj och Lim Channel, ligger den prisbelönta naturist campingen Camp Valalta.

Camping Valalta – naturist campingplats i Kroatien

Camping Valalta – naturist campingplats i Kroatien


Glöm kläderna

Camping Valalta bjuder på hela 90 hektar uppställningsplats, med plats för husvagnar samt uthyrning av mobile homes, bungalows och lägenheter.

Uppställningsplatserna ligger vid kusten på de solrika ängarna och har skugga från Medelhavets träd. Det är fantastisk utsikt över den långa kustlinjen och det är tillgång till havsblått vatten, skön sandstrand och vackra bukter. Önskar man sitta lite avsides från vattnet finns en gräsplan som man kan använda fritt.

För de yngsta finns vattenrutschbana och det finns även massor av kul för hela familjen.

Det finns modernt inredda mobilehomes och lägenheter att hyra som är fullt utrustade med kök. Det finns också bungalows (inkl. frukost eller halvpension).

Det finns massor av sportaktiviteter på platsen, bl.a. volleyball, tennis, bordtennis, bowling med mera. Camp Valalta har därutöver sportprogram med yoga, gymnastik, aerobic, vattenaerobics och dansskola.

Det finns också barnpassning som utförs av utbildad personal, så önskar ni ett par timmar för er själva, antingen för avkoppling eller för sportaktiviteter, är det perfekt att få barnen aktiverade under tiden.

På grund av att Camp Valalta är en naturistplats är det inte passande att ha kläder på när man uppehåller sig på campingplatsen eller stranden.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt