Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

9.9.09

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Kistamassan.se
Dela
 

Caravan Show 2009 på Kistamässan

Caravan Show den 24-27 september på Kistamässan är en helhetsupplevelse kring campinglivet.

Klicka för större bild


Nu tillfällig ställplats intill mässan

Caravan Show har anordnat en tillfällig ställplats i samband med mässdagarna den 24 - 27 september. Efterfrågan har varit stor från husvagns- och husbilsresenärer som besökte förra årets succémässa. Den nya ställplatsen ligger intill mässbyggnaden på ett plant och grusat område ibland björk och barrträd. Områdets area är på ca 2 hektar och yppar sig utmärkt för en övernattningsplats för husbilar och husvagnar.

- Vi fick detta önskemål förra året, vilket gjorde att vi bestämde oss för att anordna en lämplig plats för våra besökare som vill gå flera dagar på mässan och bo i närheten.  Området ligger bara någon minut från Helenelunds pendeltågstation vilket ger dem möjligheter att även besöka Stockholm City dessa dagar - de slipper dessutom både trängselavgift och parkeringsproblem, säger projektledare Karin Andersson.

För de besökare som ännu inte är erfarna campare kommer det att anordnas trygghetsseminarier där de kan få svar på frågor som rör bland annat standardutrustning, isolering, nytt/begagnat, försäkring - frågor som dyker upp inför sitt första köp av husbil eller husvagn.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt