CampingSverige.se

2.3.16

Av: Sanna Ohlander Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Caravan Stockholm 2016: Alla vinnarna i Best in Show

På mässan Caravan Stockholm koras varje år Best in Show. Här är årets alla vinnare!

McLouis Ness 75 blev vinnare i kategorin Mest för pengarna.

McLouis Ness 75 blev vinnare i kategorin Mest för pengarna.


På husbils- och husvagnsmässan Caravan Stockholm i Kista utsågs vinnarna av ”Best In Show”. Detta gjordes av en jury bestående av Stefan Janeld från Husbilen Test, Torbjörn Stålenhag från Allt om Husvagn & Camping, Mikael Galvér från Husbil & Husvagn och Håkan Johansson från Fritidsmagasinet Caravan. Rosetter och diplom delades ut till glada vinnare.

Priserna är en bra vägvisare för konsumenter som till exempel är ute efter en helintegrerad husbil, en husbil där man får mest för pengarna eller söker en barnkammarvagn.

Årets vinnare i ”Best in show” Husbilar är:

Helintegrerad
Carthago Chic E-Line i55 XL
För dess genomgående höga kvalitet, smarta detaljlösningar och föredömliga förarmiljö. Att möbeldesignen tilltalar bidrar till helhetsintrycket.

Halvintegrerad
LMC Cruiser T 683G
Hög byggkvalitet, oöverträffad fuktskadegaranti (12 år) och i priset ingår det man kan behöva.

Kompakt
Hymer Yellowstone
För sina smarta detaljlösningar, genomgående höga kvalitet och lösningen för dinettebordet. Man kan dessutom byta gasolflaskorna inifrån bodelen.

Mest för pengarna
McLouis Ness 75
All-Inclusive som gör skäl för namnet, till och med elcykel ingår.

Årets vinnare i ”Best in show” Husvagnar är:

Långliggarvagn
Dethleffs Exclusive 760 DR
En vagn för det krävande paret. Den är välutrustad och har många smarta lösningar, som den dolda bänkförlängning som i ett handgrepp ger vagnen ett vinkelkök. Bra förvaringsutrymmen och fint hygienutrymme.

Mest prisvärd
Hobby 650 KFU Prestige.
Hobby har alltid påkostad design. Den här vagnen är dessutom kompletterad med smarta tekniska lösningar, bra förvaringsutrymmen och praktiskt kök. Grundpriset, 282 800 kr, innebär mycket vagn för pengarna.

Barnkammarvagn
Polar 590 BK
Det här är en åretruntvagn som fungerar för den aktiva barnfamiljen. Det är gott om stuvutrymmen samtidigt som det är gott om plats även när flera ska röra sig i vagnen. Sittplats för många utan att inkräkta på golvytan i vagnen.

Resevagn
LMC Style 450 E
Är konstruerad för de som reser och vill ha mycket prylar med sig. Stuvutrymmet under sängarna går tvärs över hela vagnens bredd och saknar motstycke. LMC har tolv års fuktgaranti och redan i de lättaste versionerna har de minst 200 kilo lastvikt.

Vi på Campingsverige.se gratulerar alla vinnarna!


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt