Housecar

CampingSverige.se

23.11.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Robert Eldrim
Dela
 

Caravan Stockholm 2018: Tobias Persson bjuder på skrattfest

En av Sveriges populäraste komiker är klar för Caravan Stockholm. Mångsidige Tobias Persson är ett säkert kort om man vill få ett gott skratt. Den 17 februari äntrar han scenen på Kistamässan.

Tobias Persson underhåller på Caravan Stockholm 17 februari.

Tobias Persson underhåller på Caravan Stockholm 17 februari.
Fotograf: Robert Eldrim


Tobias Persson är en naturbegåvning inom humor och komik. Med starkt material, glimten i ögat och skön distans till sig själv och livet har han sedan starten 2001 etablerat sig som en av Sveriges populäraste komiker.

– Tobias är omtyckt av alla åldersgrupper och vi är riktigt glada över att ha lyckats boka honom till årets mässa, säger Karin Blomqvist, projektledare.

Många meriter

I tv har man kunnat se Tobias Persson i program som Snillen snackar, Stockholm live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Tack gode gud, Grillad och Snacka om nyheter. Han har även gjort olika reklamuppdrag för bland annat ÖoB och Findus.

Förutom egen medverkan i tv-program har Tobias Persson även skrivit manus till bland annat "SNN" i TV4, SVT:s Robins, Hårdvinklat och TV4:s Time out.

Tobias Persson har premiär 23 februari på sin nya föreställning Man på prov.

Tobias Persson har premiär 23 februari på sin nya föreställning Man på prov.
Fotograf: Robert Eldrim


En av de bästa

Tobias Persson uppträder regelbundet på professionella ståupp-klubbar i både Sverige och Storbritannien och är utan tvekan en av landets bästa ståuppare.

När han blev vald till årets manlige stand-up komiker på Svenska stand-up galan 2008, löd motiveringen så här: "Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre."

Ny föreställning

Den 23 februari har han premiär på sin nya föreställning Man på prov. Men först ska han gästa Caravan Stockholm och höja temperaturen med ett efterlängtat framträdande den 17 februari.

Scenprogrammet på Caravan Stockholm är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Däckteam.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt