CampingSverige.se

19.11.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Caravan Stockholm presenterar stolt: Kikki Danielsson!

Nu är det officiellt - albumaktuella och kritikerrosade Kikki Danielsson är bokad till Caravan Stockholm 2016! Tillsammans med Sulo Karlsson och Idde Schultz framför hon både nya och gamla hits live på mäss-scenen.

Kikki har åter hamnat i rampljuset med sitt nya och hyllade album Postcard From A Painted Lady.

Kikki har åter hamnat i rampljuset med sitt nya och hyllade album Postcard From A Painted Lady.


Kikki Danielsson har en diger meritlista inom svenskt musikliv och är en av landets mest omskrivna artister. Hon började sin karriär redan i slutet på 60-talet och har haft stora framgångar både som soloartist och sångerska i band som t ex Wizex.  

Vem minns inte låtar som Bra vibrationer, Papaya Coconut, Miss Decibel, Varför är kärleken röd och Dag efter dag? Hon har deltagit nio gånger i svenska Melodifestivalen och en gång i den norska. Två gånger har hon vunnit; med låten Dag efter dag (gruppen Chips) och med Bra vibrationer 1985.

Kikki uppträder i Kista den 20 februari.

Kikki uppträder i Kista den 20 februari.


Trettio år efter megahiten Bra Vibrationer har Kikki åter hamnat i rampljuset med sitt nya och hyllade album Postcard From A Painted Lady. Skivan tar ett steg bort från den schlagervärld som de flesta placerar henne i. Nu är det i stället country som gäller och det passar hennes fina röst förträffligt. Samtliga låtar på ”Postcard From A Painted” Lady är skrivna av initiativtagaren och producenten Sulo Karlsson.

Den 20 februari spelar Kikki live på Caravan Stockholms scen. Med sig har hon Sulo Karlsson och Idde Schultz och på låtlistan står både nya och gamla låtar. Missa inte detta tillfälle att se och höra Kikki i sitt livs form!

Scenprogrammet på mässan är ett samarbete mellan Caravan Stockholm, tidningen Husvagn på Väg och Biltema.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt