CampingSverige.se

18.4.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Daniel Andersson
Dela
 

Dags för årets upplaga av EHG Open

Är du golfare och ägare till en Bürstner, Carado, Hymer eller Laika? Då ska du inte missa golftävlingen EHG Open på Vadstena Golfklubb den 19 maj.

Klicka för större bild


Förra året avgjordes golftävlingen EHG Open för första gången. Över 70 spelare deltog i evenemanget som bjöd på golf i natursköna omgivningar, god mat i klubbrestaurangen, tävlingar med fina priser och trevlig gemenskap husbilsägare emellan.
– Det var en lyckad premiär. Regnet gjorde banorna svårspelade, men deltagarna hade en trevlig dag ändå, säger Fredrik Uhlin, marknadschef på EHG Sverige.

Klicka för större bild


Kostnadsfritt

Bakom arrangemanget står Erwin Hymer Group Sverige som marknadsför husbilsmärkena Hymer, Laika, Carado och Bürstner. Ägare till bilar av dessa märken är välkomna att anmäla sig till årets golftävling. Den äger rum den 19 maj på Vadstena Golfklubb.
– Precis som förra året är EHG Open kostnadsfritt. Ställplats, greenfee och lunch ingår, säger Fredrik Uhlin.
På kvällen finns möjlighet att boka sig till barbecue-fest på klubbrestaurangen.

Klicka för större bild


Träffa partners

Representanter för de fyra husbilmärkena, återförsäljare samt en rad leverantörer och samarbetspartners kommer att vara på plats i Vadstena. Anmälan görs på www.ehg-open.se. Här finns också mer information om evenemanget.

EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige i samarbete med Golfrestaurangen, Vadstena GK, Husvagn på Väg, Ecster, Wasa Kredit, Fiat och FCA Bank.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt