CampingSverige.se

6.3.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Dags för Tumbomässa 10-11 mars

Den 10-11 mars är det åter igen dags för den traditionsenliga Tumbomässan. Anläggningen kommer att vara fullspäckad med bra erbjudanden.

Tumbo utsågs till Årets Företagare i Eskilstuna 2018.

Tumbo utsågs till Årets Företagare i Eskilstuna 2018.


Det anrika husbils- och husvagnsföretaget Tumbo Husvagnar har utsetts till Årets Företagare vid galan Eskilstuna Näringsliv 2018. Satsningen på den 7500 kvm stora anläggningen utmed E20 har verkligen gett goda resultat.  

Juryns motivering:
”Tumbo Husvagnar är ett 7 500 kvm stort mecka för husvagns och husbilsälskare. Här har familjen Östling självfinansierat bygget av en av Europas största anläggningar där ”gemytlighet” är ledordet. Företaget omsätter ca 320 miljoner kr och sysselsätter 44 Eskilstunabor som man månar om med extra stora personalutrymmen, gym och bastu. Företaget, som har funnits i branschen sedan 1965, kombinerar fingertoppskänsla för trender och omtanke för kund. Receptet på framgång bygger på mod att satsa ”före alla andra” och en pikant mix av familjens olika kompetenser.”

På mässan utlovas kampanjpriser på fordon och andra bra erbjudanden.

På mässan utlovas kampanjpriser på fordon och andra bra erbjudanden.
Fotograf: Tumbo


Årets mässa

Den traditionsenliga Tumbomässan hålls som vanligt även i år. Den 10-11 mars är anläggningen fullspäckad med bra erbjudanden. Öppettiderna är 10-15 båda dagarna.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt