Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

25.10.09

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Hagen Strand Camping
Dela
 

Danmark: Hagen Strand Camping - nya facilitetsbyggnader och lyxhytter

Hagen Strand Camping har precis slutfört en ombyggnation på platsen och kan nu stolt presentera en helt ny solvärmeanläggning, nytt fint kök samt nya lyxhytter byggda i spansk stil.

Klicka för större bild


Det nya lyxköket inbjuder till mer än bara matlagning och diskning. Det har stora köksöar, bänkplattor i granit med gasspis, sittgrupper, plattskärms-TV, stora gröna växter, konst på väggarna o.s.v. Här finns alltså stora chanser att laga god mat tillsammans.

De nya familjebadrummen har exklusiv design med dusch i både barn- och vuxenhöjd. Här slipper man också frysa om tårna då alla golv värms upp med hjälp av den nyinstallerade solvärmeanläggningen.

Klicka för större bild


Lyxhytterna är byggda i spansk stil, uppförda i gedigna material och har en vit putsad fasad. De har stora träterrasser som inbjuder till samvaro utomhus, antingen man föredrar havsutsikt eller vill känna sig som en del av lövskogen. Hytterna är inredda med två sovrum, lyxbadrum, inbjudande uppehållsrum med jättefint kök från Designa, i valnöt, och med integrerad diskmaskin, kylskåp med frys, keramisk häll och varmluftsugn. Dessutom kvalitetsmöbler och konst på väggarna, samt klimatanläggning.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt