Kama Fritid

CampingSverige.se

4.5.15

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Danmark: Jesperhus - hela familjens fristad

I nordvästra hörnet av Danmark hittar man Jesperhus, som med sin berömda blomsterpark och stora semesterresort är hela familjens lekplats.

Klicka för större bild


I nordvästra hörnet av Danmark, på den vackra Limfjordsön Mors hittar man den gamla blomsterparken som under åren har vuxit och i dag framstår som ett toppmodernt semesterparadis för hela familjen. Jesperhus Blomsterpark är med sina två miljoner blommor ett fantastiskt färgsprakande skådespel, men erbjuder också andra upplevelser. Parken är späckad med nöjen för hela familjen och den har ett 5000 kvadratmeter stort inomhus djungelzoo, inom- och utomhus lekland, samt en 4D biograf som ger helt unika filmupplevelser. Med andra ord rymmer Jesperhus Blomsterpark många, många timmars upplevelser för hela familjen. Parken är öppen för allmänheten från maj till oktober.

Jesperhus är också en stor resort med fyrstjärnig campingplats, stugor och semesterhus. Gästerna på Jesperhus kan också utnyttja alla aktiviteter som resorten har att erbjuda. Det stora vattenlandet är en säker vinnare för barnfamiljerna som också kan ägna sig åt något i den stora aktivitetshallen där det finns allt från squash och klättervägg till olika lekaktiviteter. Ett bowlingcenter med laser 3D bana hör också till det som Jesperhus har att locka med, likaså en par 3 golfbana.

Under säsongen erbjudes dessutom en lång rad andra aktiviteter för barn liksom underhållning för hela familjen då en rad kända konstnärer uppträder i Jesperhus.

Se också www.jesperhus.dk

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt