CampingSverige.se

3.9.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Tornby Strand Camping
Dela
 

Danmark: Tornby Strand Camping deltar på caravanmässan i Lilleström

Den danska campingplatsen Tornby Strand Camping vid Hirtshals, deltar i år på caravanmässan i Lilleström. Platsen ligger endast fem minuters bilresa ifrån Hirtshals.

Kom på mässan och tala med Tove från Tornby Strand Camping på caravanmässan i Lilleström.

Kom på mässan och tala med Tove från Tornby Strand Camping på caravanmässan i Lilleström.


Rolig plass

Detta är det perfekta stället att börja eller avsluta sin semester på. Campingens reception har öppet länge, under lågsäsong till 22.00 och under högsäsong till 23.00.

Kommer du efter stängningsdags finns platser utanför bommen där du kan övernatta med eller utan ström. Platsen är stor och mycket lugn och erbjuder platser för husbilar, tält och husvagnar och det finns också stugor, både med och utan toalett och dusch.

Platsen har ett stort område som är idealiskt för grupper på upp till 150 enheter. Här är man också nära naturen och det finns ett utbud av till exempel inom- och utomhuspool, flera servicebyggnader, stor lekplats, fotbollsplan, ponnys och butik. 900 meter längre ned längs vägen ligger Västerhavet och härliga Tornby Strand.

Du har också möjlighet att använda campingplatsen som din sommarbostad i Danmark, vi har olika typer säsongsplatser för husvagnar.

Kom på mässan och tala med Tove (hon talar norska) från Tornby Strand Camping på caravanmässan i Lilleström.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt