Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

19.3.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

DCT: Rolli Fun markistält – kul design

De flesta för- och markistält liknar varandra med design i raka linjer. I Rolli Fun får du gott om plats samtidigt som ett skuggsegel i fronten ger markistältet en twist som skiljer sig från mängden.

Kul design – utan att kompromissa med funktionen

Kul design – utan att kompromissa med funktionen


Rolli Fun är ett komplett markistält som består av påsmarkis, sidor, front samt gardiner. Ett segelformat fönster i fronten skiljer Rolli Fun från tidigare modeller. Fönstret kan öppnas och antingen rullas upp eller användas som skuggsegel. Myggnätet i fönstret håller insekter ute. Därutöver finns ett fönster på alla tältets sidor samt i dörrarna på bägge sidor av fronten.

Med sitt djup på 2,35 meter är Rolli Fun djupare än liknande lösningar. Det är ett gediget tält som tål många uppsättningar. Det har samma flexibilitet som andra markistält – det är helt upp till dig och ditt behov om hela tältet skall sättas upp, eller om du bara önskar lä och skugga från markisen och en läsida. Rolli Fun finns i fem längder från 4,0 till 6,0 meter. Med Rolli Fun får du med all säkerhet uppmärksamhet på campingplatsen.

Du kan köpa Rolli Fun från DCT Vejle A/S hos din lokala återförsäljare av campingutrustning. Priset för Rolli Fun 4,0 meter är 12. 895,- DKR

Läs mer här: www.dct-vejle.dk

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt