Husbil365

CampingSverige.se

9.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Lasse Løndahl
Dela
 

En klassiker med plats för hela familjen

Dethleffs Camper är en av de största klassikerna från den tyska fabriken Dethleffs. Inför säsongen 2014 kommer den med fem alldeles nya inredningar så att det nu finns allt som allt 16 olika inredningar att välja bland.

Dethleffs Camper (2014 modell)

Dethleffs Camper (2014 modell)


Olika inredningar

Den minsta modellen är en 390 och den största en 740. Nyheten Camper 500 FR är med sin längd på 590 cm kanske inte direkt kompakt men den erbjuder gott om plats för hela familjen.

Den nya Camper 520 RET kombinerar enkelsängar med ett stort badrum.

De tre grundritningarna 670 FAR, 670 FKE, 670 FSR har en längd på 735 cm och skiljer sig endast från varandra med olika inredningar i mitten av vagnen.

Dethleffs Camper är en av de stora klassikerna från den tyska fabriken Dethleffs

Dethleffs Camper är en av de stora klassikerna från den tyska fabriken Dethleffs


Varma fötter

I Camper serien ligger fokus också på andra kvaliteter än inredning. Alla modeller har GFK tak som minskar risken för hagelskador. Det har också lagts mer vikt på körkomfort, med bland annat Al-Ko chassis, anti-slingerkoppling och ATC.

För att öka komforten kan man välja Truma med elektrisk golvvärme eller Alde med vattenburen golvvärme som gör att husvagnen kan användas året om. Dessutom kan många av Dethleffs grundritningar levereras med ett alternativt badrum med separat duschkabin.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt