Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

31.7.09

Av: Maria Andersen Fotograf: Barnens Turistguide
Dela
 

Ebb i reskassan – här är lösningen!

Många svenskar väljer att semestra i Sverige i sommar och istället göra billigare utflykter hemomkring på grund av låg kronkurs. Barnens Turistguide har sammanställt 90 bra men billiga aktiviteter som passar alla i familjen.

Klicka för större bild


Barnens Turistguide består av familjen Åberg ifrån Karlskrona som i 16 år samlat erfarenheter av att semestra både i Sverige och utomlands. På familjens sajt kan du just nu läsa om 90 billiga resmål att besöka i Sverige - flera av upplevelserna är gratis. Sammanställning är listad länsvis och det går lätt att få överblick med fakta och adress till alla resmålen.

– Vi har alltid varit intresserade av att resa. När vi fick barn i början av 90-talet upptäckte vi att det var svårt att hitta tips på intressanta resmål. Därför beslöt vi oss för att göra något åt det, säger pappa Johnny som byggt webbplatsen.

Påhejade av bekanta började familjen i början av 90-talet att skriva en bok om att resa med barn men innan boken var färdig slog internet igenom och boken blev en webbplats istället. Nu finns 16 års erfarenheter samlade i mer än 300 olika artiklar och 2000 länkar som kommer alla barnfamiljer till glädje. Varje månad fylls det dessutom på med nya artiklar och ett gratis nyhetsbrev skickas ut. Allt arbete sker ideellt. Under sommarsäsongen besöker cirka 100 000 barnfamiljer webbplatsen.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt