CampingSverige.se

5.5.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

EHG Open - ny golftävling för husbilsägare

Äger du en husbil från Bürstner, Carado, Hymer eller Laika? Då är du välkommen att delta i golftävlingen EHG Open. Evenemanget äger rum på Vadstena Golfklubb den 27 maj.

EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige.

EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige.


Det är Erwin Hymer Group Sverige som bjuder in till vad som förväntas bli årets trevligaste golfhändelse. EHGS är svensk importör av de fyra husbilsmärken som är välkomna att delta i tävlingen - Bürstner, Carado, Hymer eller Laika.
– Alla som är registrerade ägare av något av dessa fyra märken kan anmäla sig. Det finns plats för maximalt 92 spelare, det är först till kvarn som gäller, säger marknadschef Fredrik Uhlin.

EHG Open spelas på Vadstena Golfklubb den 27 maj.

EHG Open spelas på Vadstena Golfklubb den 27 maj.


Kostnadsfritt

EHG Open spelas på Vadstena Golfklubb den 27 maj och är kostnadsfritt.
– Ställplats, greenfee och lunch ingår. På kvällen tänder golfrestaurangen upp grillen och då finns möjlighet att ta del av en välsmakande barbecue, berättar Fredrik.

Prisutdelning sker i samband med lunchen efter avslutat spel. Representanter för de fyra husbilmärkena, återförsäljare samt en rad leverantörer och samarbetspartners kommer att vara på plats i Vadstena. Anmälan görs på www.ehg-open.se. Här finns också mer information om evenemanget.

EHG Open arrangeras av Erwin Hymer Group Sverige i samarbete med Gastro 19, Vadstena GK, Husvagn på Väg, Ecster, Wasa Kredit, Fiat, FCA Bank och GE Capital. Fler företag tillkommer.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt