CampingSverige.se

5.5.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Grönklittsgruppen
Dela
 

Ekerums camping har fått ny ägare

Grönklittsgruppen AB fortsätter att investera i sin campingverksamhet. Senast i raden av förvärv är Ekerum Camping, belägen utanför Borgholm på Öland.

Ekerums camping har ett brett utbud för både små och stora campare.

Ekerums camping har ett brett utbud för både små och stora campare.


– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Ekerum in i vår campingfamilj, säger Mark Baljeu, VD/koncernchef Grönklittsgruppen AB. Det är vår strategi att hitta anläggningar i Sverige som är stora nog att utvecklas hos oss. Vi vill ha campingar i attraktiva lägen, med välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktiviteter, både på och utanför campingen. Ekerum lever upp till alla dessa krav och vi ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten.

Ekerum blir den nionde campingen som tar plats i Svenska Campingpärlor.

Ekerum Camping är en pärla mellan land och hav. Anläggningen har ett brett utbud som passar både stora och små. Den är naturskönt belägen vid Kalmarsund, söder om Borgholm, med stor badstrand och vackra omgivningar. Anläggningen har plats för cirka 500 ekipage. På området finns 148 stugor och villavagnar av olika storlek. På stranden finns en lekpark och stor hoppkudde. På aktivitetsområdet finns pool, café, glassbar, äventyrsgolf, cykelbilar och restaurang. Campingens utmärkta läge gör att det är nära till många sevärdheter och evenemang.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt