Housecar

CampingSverige.se

5.9.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen
Dela
 

Elmia 2012: Premiär för nya mässhall B

Besöksflödet är förbättrat och mässytan 4 200 kvadratmeter större. Elmias tillbyggnad av mässhall B är färdig och premiäröppnar lagom till Elmia Husbil Husvagn 6–9 september – som i år blir större än någonsin.

– Vi är nu Sveriges näst största mässanläggning, det är en framtidssatsning som även i fortsättningen gör Elmia till centrum för affärsmöten och utställningar, säger Erik Arnalid, styrelseordförande Elmia.

B-hallen är efter tillbyggnaden 15 700 kvadratmeter och Elmia har numera hallytor på totalt cirka 38 000 kvadratmeter

B-hallen är efter tillbyggnaden 15 700 kvadratmeter och Elmia har numera hallytor på totalt cirka 38 000 kvadratmeter


Fortsätter att expandera

Elmia fortsätter att expandera för att möta utställarnas önskemål. Elmia Husvagn Husbil blir först ut att använda den nya utbyggda mässhall B, som har öppnat för ett bättre flöde till hall A. Trots att husvagns- och husbilsbranschen har gått ner i försäljning skriker alla efter mässyta och under den kommande mässan är varenda kvadratmeter uthyrd.

– Vi såg en möjlighet att göra det lättare för våra utställare att knyta ännu fler affärskontakter genom att erbjuda större mässytor, säger Erik Arnalid.

B-hallen är efter tillbyggnaden 15 700 kvadratmeter och Elmia har numera hallytor på totalt cirka 38 000 kvadratmeter. I och med det är Elmia Sveriges nästa största mässanläggning – efter Stockholmsmässan.

– Vi är väldigt glada för att kunna presentera den här utbyggnaden och tar nu sikte mot att lyfta våra mässor ytterligare och att utvecklas till att bli en ännu bättre mötesplats för våra utställare, säger Erik Arnalid.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt