Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

14.9.09

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Elmia Husvagn Husbil 2009: Det pekar uppåt

När portarna stängdes till Elmia Husvagn Husbil 2009, hade mässan åter befäst sin position som ledande i Norden. Totalt besöktes Elmia Husvagn Husbil 2009 av 37.493 personer.

– Det har varit en positiv anda i mässhallarna från start till mål, säger Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Husvagn Husbil.

– Det har varit en positiv anda i mässhallarna från start till mål, säger Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Husvagn Husbil.


Den enkät som genomfördes med återförsäljarna innan Elmia Husvagn Husbil, visade på en uppgång i försäljningen av såväl husvagnar som husbilar under 2010. Prognosen har stärkts ytterligare under mässans fyra dagar och det är tydligt att hjulen har börjat rulla ordentligt efter en tuff början på året.

– Redan från dag ett har utställarna fått tydliga signaler om att trenden har vänt och att den dessutom kommer att fortsätta i rätt riktning. Vi har också sett ute på mässgolvet att intresset för mobilt boende sprids till allt fler grupper och åldrar, säger Jörgen Nyström.

Totalt besöktes Elmia Husvagn Husbil 2009 av 37.493 personer. Det breda utbudet – från stort till smått – har varit ett lyckat koncept. I sedvanlig ordning har det även varit fullbelagt och bra atmosfär på mässans campingområde.

– Campingen symboliserar att mässan är en viktig mötesplats där alla kan utbyta erfarenheter oavsett vilken typ av mobilt boende du har, säger Jörgen Nyström, som nu ser fram mot Elmia Husvagn Husbil 2010.

– Det är naturligtvis betryggande för både mässan och branschen i stort att ha den här positiva andan med sig in i nästa år.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt