Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.5.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Elnagh har hittat till Ystad

Ivarssons Bil i Ystad har fått tillökning. Det blev ett nytt husbilsmärke, nämligen italienska Elnagh.
– Ett bra komplement till våra övriga märken, tycker Anders Ivarsson.

Anders Ivarsson har lång erfarenhet av fordonsförsäljning.

Anders Ivarsson har lång erfarenhet av fordonsförsäljning.


Ivarssons Bil i Ystad går från klarhet till klarhet. Grundaren Anders Ivarsson har lång erfarenhet av fordonsförsäljning. Den stora satsningen på husbilar började runt 2007, då handlade det om begagnade fordon och anläggningen låg i Tomelilla. Nästa steg var att börja med nybilsförsäljning och bli återförsäljare av märket Rimor. År 2014 tillkom franska Chausson i utbudet och samma år flyttade företaget till Ystad.
– Det har blivit ett fantastiskt lyft. Här har vi en fullserviceanläggning med utställningshall, Mekonomen-verkstad och Kama-butik på bästa läge, säger Anders Ivarsson.

Elnagh är en av årets nyheter hos Ivarssons Bil.

Elnagh är en av årets nyheter hos Ivarssons Bil.


Hyrbilar succé

Förra året startade Ivarsson husbilsuthyrning, en satsning som slagit mycket väl ut.
– En succé! Husbilarna var fullbokade hela sommaren. I år utökar vi och har sammanlagt tre hyrbilar denna säsong, berättar Anders.
Hyrbilarna är Rimor Sweden Edition 1 och 2 samt en Elnagh Baron 73. Just Elnagh är en annan av årets nyheter hos Ivarsson.
– Vi har plockat in Elnagh i sortimentet, ett prisvärt märke som finns såväl i alkovmodeller som hel- och halvintegrerad.
Alla Elnagh-modeller byggs enligt märkets itech-teknik vilken innebär att tak, väggar och golv är tillverkade i glasfiber för att minimera känsligheten för fukt. Ytterligare en nyhet, som ligger utanför fritidsfordonen, är mopedbilar från märket Aixam.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt