Husbil365

CampingSverige.se

7.7.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Elnagh
Dela
 

Elnagh lanserar het husbil skapad för svenskt klimat

En av husbilsbranschens stora nyheter 2018 kommer från Elnagh. Modellen heter Elnagh I-Loft 531 – vacker, smart och het!
– Vi har utvecklat en husbil utifrån vad svenska kunder önskar och det inkluderar allt ifrån planlösning och förvaringsutrymmen till ett effektivt värmesystem, säger Mats Svensson vid Elnagh Sverige.

Modellen heter Elnagh I-Loft 531 – vacker, smart och het!

Modellen heter Elnagh I-Loft 531 – vacker, smart och het!


Elnagh väljer inför modellåret 2018 att satsa på en helt ny helintegrerad husbil. Modellen heter Elnagh I-Loft 531.
– Vi har jobbat utifrån en tydlig kravlista och resultatet har blivit otroligt bra. Nu har vi en husbil som interiört både är vacker och smart. Köket är välplanerat med bra förvarings-utrymmen. Baktill finns separata långbäddar som enkelt kan förvandlas till en riktigt stor dubbelsäng. Allra längst bak har vi placerat toaletten och det är också vad vi fått önskemål om.

Ett välplanerat kök med bra utrymmen.

Ett välplanerat kök med bra utrymmen.


Sportig och elegant

Elnagh I-Loft 531 är en husbil som ”på riktigt” fungerar att resa runt och bo i året runt. Ledningar och tankar är isolerade och den har ett effektivt värmesystem från Alde som tillval.
– Vi ser en efterfrågan på bilar som fungerar året runt. Många vill ut med sin husbil redan tidigt på våren och gärna fortsätta att resa runt sent på höstarna. Därför är vi övertygade om att det finns en stor potential för den här modellen.
Elnaghs tak, vägg- och golvsystem med slutna celler ger inte bara en bra isolering. Det är också en konstruktion som är garanterat fri från fukt- eller rötskador.

– Det finns fortfarande husbilar som byggs med träreglar i tak, väggar och golv. Vi tycker det känns väldigt bra att leverera husbilar som inte riskerar den typen av skador som trä i konstruktionen kan leda till.
Exteriört visar också Elnagh att man på många sätt är föregångare i branschen med ett designspråk som både är sportigt och elegant.

– Vi får väldigt mycket beröm för den yttre stilen på våra bilar. Det är roligt att vi åter igen kan presentera en modell som till det yttre har en stark identitet. Det betyder mycket för varumärket Elnagh. Vi gillar att synas, säger Mats Svensson.
Elnagh I-Loft 531 i Sverige kommer att introduceras med ALDE vattenburet värmesystem som tillval vilket möjliggör camping året runt med maximal komfort.

Fakta Elnagh

I mitten av förra seklet startades Elnagh med tillbehör till motorcyklar som främsta produkt. Men företaget sysslade också med att göra detaljer till bilar och motorer. Och därifrån var steget inte långt till husbilar. Idag har Elnagh ett komplett husbilsprogram. All tillverkning och utveckling sker fortfarande i norra Italien där företaget en gång startade, men Elnagh har blivit långt mer än en italiensk angelägenhet. Numera ses husbilarna rulla över hela Europa, mycket beroende på att man får riktigt mycket för pengarna. Bilarna är välutrustade och komfortabla samtidigt som de är lättkörda. Men det är inte bara den ekonomiska aspekten som gjort
Elnagh till en vinnare. Som många andra italienare gillar man stil, elegans och lyx. Innanför väggarna har du ett modernt och fräscht inrett hem.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt