Kama Fritid

CampingSverige.se

22.3.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

En biljett, tre länder och tio övernattningar

Med First Camps Campingtourbiljett kan campare till ett rabatterat pris upptäcka många spännande destinationer – från Luleå i norr till Ladbergen i mellersta Tyskland.

First Camp öppnar dörrarna till Europa.

First Camp öppnar dörrarna till Europa.


First Camp är Sveriges största campingkedja med fjorton destinationer i Sverige och en i Danmark.
Campingtomterna och stugbyarna genererar en bra bit över en miljon övernattningar varje år. Kedjan har upplevt en snabb tillväxt de senaste åren och fortsätter att växa.
– Precis som de två senaste åren investerar vi 40 miljoner under 2018 att för att utveckla och förbättra våra destinationer, berättar Gustaf Söderbaum, marknadschef.

Gustaf Söderbaum är marknadschef på First Camp.

Gustaf Söderbaum är marknadschef på First Camp.


God respons

Förra året lanserades Campingtourbiljetten, en produkt som redan fått mycket god respons trots att den bara funnits i drygt ett halvår.
– Biljetten ger campinggäster i husbil, husvagn och tält möjligheten att köpa tio övernattningar på en gång för 1600 kronor, förklarar Gustaf.

Eftersom First Camp har ett nära samarbete med den tyska campingkedjan Regenbogen kan campinggästerna välja mellan 24 destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland. Tyskland har klättrat på resebarometern de senaste åren och är en av svenskarnas favoriter när det kommer till utlandsresor.

First Camp Luleå är en av kedjans femton destinationer.

First Camp Luleå är en av kedjans femton destinationer.


Vill leda utvecklingen

Att husbilar blir allt vanligare bidrar starkt till att samarbetet mellan First Camp och Regenbogen är så framgångsrikt.
– Nya resmönster och mobilare gäster kräver nya produkter och vår allians med Regenbogen öppnar för just detta. Allt fler väljer den mobila boendeformen och som Sveriges ledande campingkedja vill vi leda utvecklingen av detta.

Campingtourbiljetten är en fördel man ska ha på vägen och en unik produkt vi är glada att erbjuda våra gemensamma gäster, säger Gustaf Söderbaum.

First Camp Solvik-Kungshamn ligger vackert mitt i Bohuslän på västkusten.

First Camp Solvik-Kungshamn ligger vackert mitt i Bohuslän på västkusten.


Kraftigt rabatterat

Campingtourbiljetten gäller från januari till maj och från september till december. Priset är 1600 kronor och gäller för tio övernattningar. Den är giltig på samtliga av First Camps och Regenbogens destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland och kan köpas på samtliga av First Camps och Regenbogens anläggningar.

– Biljetten ger campinggästerna chansen att utforska flera av våra destinationer - stanna var du vill och bo till ett kraftigt rabatterat pris, säger Gustaf.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt